≡ Meniu

Sencor SLE2462, televizor HD cu imagine de 24 de inci

Televizorul Sencor SLE2462 poate fi folosit precum un monitor deoarece ocupă la fel de mult spațiu, însă datorită acelor două piciorușe subțiri. Majoritatea producătorilor oferă acest stil de design cu piciorușe pe lateral. Acest brand nu e foarte cunoscut și nici nu trebui să fie cât timp este vândut de un magazin foarte cunoscut și care garantează pentru fiabilitatea sa.

Sunt multe alternative dacă nu vă interesează un televizor scump, dar nu toate caracteristicile speciale sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sencor SLE2462, televizor HD cu imagine de 24 de inci

Și în acest caz, e vorba de noua generație 2016, dar încă nu e una Smart. Și dacă ar fi fost cu funcții Smart, ele erau destul de simple. Cu alte cuvinte, ați fi avut acces la câteva servicii web. Un televizor ca cel de sus e ceva mai ieftin iar dacă nu are acele funcții speciale, atunci televizorul e mai ieftin dar nu cu mult. Cele mai scumpe televizoare de 60 cm au sistem de operare și pot costă chiar și dublu.

Are acel player multimedia integrat care e prezent mai pe toate televizoarele actuale și suportul media poate diferi, adică unele suportă mai multe formate și chiar subtitrări, iar altele suportă mai puține formate. Oricum, dacă vă folosiți de un PC sau laptop, nu veți întâmpina nici o problemă. Totuși, dacă ați alege un televizor pentru sufragerie, nu ar fi chiar ok să puneți un laptop sau desktop alături. Televizoarele ca acesta sunt ideale e pentru dormitoare, bucătării și, de ce nu, pentru un spațiu comercial.

Orice televizor mai vine cu niște accesorii, dar la cele ieftine sunt relativ aceleași. Alte dotări care nu au fost menționate sunt: teletext, ceas pornit/oprit, control parental, mod hotel.

Plusuri: poate fi pus pe perete, control parental, unghiuri de vizibilitate foarte bune, preț destul de bun.
Minusuri: nu sunt.

Sencor SLE2462 e un gadget destul de avansat și care merită să-l alegeți dacă vreți un monitor pentru PC, dar în același timp vreți să vizionați și filme de pe un post preferat sau chiar o emisiune. Bineînțeles, un televizor mai mare poate oferi caracteristici tehnice mai bune (ecran cu caracteristici tehnice mai bune și sistem audio avansat).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu