Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sencor SLE43F12, televizor cu imagine de 109 cm

Televizoarele mari și accesibile pot fi oferite de multe branduri dar nu toate sunt la fel de competitive. De exemplu, Sencor SLE43F12 oferă un sistem audio performant, caracteristici de imagine decente, porturi numeroase. Din poza de jos se vede cel mai bine cum arată piciorușele sale iar arama e îngustă ca la restul televizoarelor noi de pe piață. E un design destul de clasic și singura diferență între ele sunt piciorușele care pot avea diverse forme sau dimensiuni.

Cu siguranță, nu oricine își permite un televizor Smart, iar unul cum e cel de jos e numai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sencor SLE43F12, televizor cu imagine de 109 cm

Fiin un televizor din cea mai recentă generație, aspectul său e destul de plăcut. Nici nu cred că se mai fabrică televizoare cu stativ clasic și ramă mare (poate doar la modelele mici). Acest aspect nu mai are importanță când vă decideți să-l puneți pe perete deoarece acel stativ e îndepărtat. Observ din specificațiile sale tehnice .

Conectorii acestui televizor sunt mulți și diversificați: slot CI+, port VGA (dacă nu vă interesează calitatea video și vreți să-l conectați la un PC), USB 2.0, Scart, ieșire pentru căști și trei HDMI-uri. Deci aveți nevoie de un mediu de stocare cu interfață USB pentru a reda conținut media, adică mă refer la un hdd extern sau la un stick de memorie. Ceva mai simplu dar și mai accesibil poate fi să folosi un cablu HDMI, însă doar dacă laptopul sau desktopul au HDMI (cam toate laptopurile actuale au HDMI sau de tip mini dacă e foarte subțire).

Plusuri: poate fi montat pe perete, control parental, imagine 1080p, calitate audio decentă și altele.
Minusuri: nu are unghiuri de vizibilitate maxime.

Sencor SLE43F12 e o variantă destul de mare și se poate observa din numele său acest aspect, adică e de 43 de inci, și așa e la toți producătorii. Nu veți găsi prea multe prezentări cu aceste televizoare deoarece sunt destul de simple și nu sunt disponibile în orice țară. Nu ocupă mult spațiu însă dacă nu aveți o comodă pentru acesta, un kit de montare VESA 200 cu 200 mm e ideal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu