≡ Meniu

Serioux Action V12, PC pentru acasă

Serioux Action V12 este un desktop pentru cei care vor o soluție ieftină și performantă pentru a o folosi acasă. Vine cu procesor Pentium care scoate 3282 puncte la benchmark, iar memoria RAM e de 4 giga. Deoarece are cip grafic Nvidia GeForce GT 730 acest desktop e unul care poate fi utilizat chiar și la jocuri, însă nu e un desktop special pentru jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Vine cu periferice precum ar fi mouse și tastatură, însă nu vine cu monitor. De aceea eu recomand monitorul Aoc i2269VW.

Serioux Action V12, PC pentru acasă

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesor Pentium G3240, memorie RAM de 4GB și hard de 1TB. Placa video e una model GeForce GT 730, iar aceasta te va ajuta să joci diferite jocuri nu prea complexe.
Evident că poți să îi faci un upgrade cu un SSD sau cu ce crezi că i-ar ridica performanțele.
Ca porturi mai interesante ar fi USB 3.0 care te va ajuta să instalezi sistemul de operare mai rapid. Legat de OS trebuie să spun că nu e prezent pe desktop și de aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1.
Este oarecum ciudat ca PC-urile din ziua de azi să vină cu unități optice, dar acesta are unitate DVD care te va ajuta să instalezi Windows-ul.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul nu prea mare, că e performant (performanțele sunt echivalente cu ale unui laptop de 3000 lei sau mai mult) și că e asamblat de un brand cu reputație.
Contra achiziției ar fi că nu are wi-fi. Ar fi fost bine dacă ar fi avut placă de rețea wireless ac (dual band) deoarece în acest fel am fi putut să conectăm calculatorul la net fără a utiliza un cablu.

Deci, dacă îți trebuie un desktop simplu, dar stabil atunci acest model marca Serioux ar fi o recomandare din partea mea. În cazul în care nu cunoașteți prea multe detalii legate de brand și aveți reticențe atunci trebuie spus că Serioux e un brand românesc care vinde sub brand propriu periferice, gadgeturi și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu