≡ Meniu

Serioux Advantage V2, desktop cu AMD FX 6100 și Free DOS

Desktopul Serioux Advantage V2 e o alegere decentă pentru cei care vor un desktop performant în acest preț. Cu siguranță, nu e cel mai grozav desktop iar performanțele sunt corespunzătoare (pentru cât costă). Carcasa sa e una Delux și are un aspect destul de modern, dând impresia că e un desktop de gaming ori multimedia.

Alternative pot fi desktopurile multimedia sau chiar și cele office dacă vreți un altfel de procesor – Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Advantage V2, desktop cu AMD FX 6100 și Free DOS

Pe partea de componente hardware, acest desktop nu prea excelează. Are un FX 6100 de 3.3 GHz cu Turbo Boost, adică își poate mări frecvența când e nevoie. Astfel, performanțele cresc dar și consumul. Când vă gândiți să faceți un upgrade luați în considerare. Porturile disponibile sunt: LAN, trei porturi audio, PS2, USBUri 2.0 și VGA. Nu are o ieșire video prea bună deoarece are doar o placă video integrată.

Acest desktop are un hard de 500GB care mi se pare satisfăcător, 4GB de RAM, dar se poate pune și 8GB. Ca și porturi pot spune că nu-i lipsește nimic, poate doar USB-uri 3.0, însă dacă nu folosiți medii de stocare externe atunci nici nu v-ar fi ajutat. Nu are Windows 8.1 preinstalat ci trebuie să-l instalați voi deoarece are doar FreeDOS. Chiar și dacă ar fi avut Linux, tot trebuia pus Windows deoarece mi se pare mai bun pentru orice.

Sunt incluse mouse-ul și tastatura, iar acestea sunt oarecum standard pentru desktopuri. Voi trebuie să cumpărați doar în monitor pentru acest desktop și poate o placă video, dar să nu aibă un consum prea mare deoarece sursa e de doar 450 W.

Plusuri: preț mic, performanțe mari, periferice incluse, destul de multe porturi și altele.
Minusuri: nu are placă video dedicată.

Serioux Advantage V2 e un PC care îl puteți folosi acasă ori la locul de muncă deoarece e destul de bun și fiabil. Poate că nu are acea placă video, dar voi o puteți lua ulterior și aveți avantajul că o puteți alege chiar voi. Un monitor de 24 de inci cred că e mulțumitor iar brandul nu are mare importanță, iar o recomandare ar fi un LG, Samsung, AOC, BenQ sau Philips.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu