≡ Meniu

Serioux Adventure V1, sistem desktop multimedia

Sistemul desktop Serioux Adventure V1 e unul interesant deoarece are un procesor de ultimă generație – A10-7850K, iar placa video integrată se descurcă bine – Radeon R7. E vorba de o configurație APU decentă și care poate reprezenta o soluție multimedia bună. Carcasa sa e des folosită de acest brand iar dacă nu vă place, ei bine, trebuie să alegeți un alt desktop ori să vă faceți unul similar pe componente. Varianta a două nu e chiar cea mai bună alegere deoarece nu veți economisi chiar atâția bani. Un desktop e perfect pentru acasă ori la locul de muncă, dar există și laptopuri, doar că nu sunt la fel de performante în același preț.

Pentru cei care nu se joacă, o configurație cu A10 de la AMD poate fi ideală. Pot fi rula niște jocuri, însă nu la detalii prea amri după cum se vede și în clipul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Adventure V1, sistem desktop multimedia

AMD A10-7850K e o alegere inteligentă care poate fi bună pentru majoritatea utilizatorilor. Radeon R7 e o placă bună dacă ținem cont de raportul consum de energie/performanță. Doar plăcile video dedicate au un consum de energie mai mare. Placa de bază e una cu destule dotări și care o puteți upgrada cu diverse.

În opinia mea oferă destulă memorie RAM și spațiu de stocare (8GB, respectiv 1TB). În pachetul acestui desktop sunt incluse perifericele standard. Ca oricare alt desktop performant și acesta oferă HDMI, prin care imaginea va fi la o calitatea video superioară (prin VGA imaginea e limitată la HD).

Plusuri: are port HDMI, performant în jocuri chiar dacă nu are o placă video dedicată, posibile upgrade-uri hardware etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Serioux Adventure V1 e perfect dar trebuie să luați și un monitor corespunzător pentru acesta, adică unul de cel puțin 21 de inci. Pentru acesta puteți alege Windows 8.1 sau 7, depinde ce vă place mai mult, dar să fie neapărat pe 64 de biți. Performanțele grafice ale unei plăci video țin și de restul componentelor, deci nu pot spune că o placă video se va descurca la fel indiferent de memorie RAM, de exemplu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu