≡ Meniu

Serioux Adventure v12, desktop pentru gameri

Desktopul Serioux Adventure v12 poate fi folosit cam pentru orice însă dacă nu veți juca jocuri, adică nu vă veți folosi în nici un fel de placa video dedicată, nu văd de ce l-ați alege. Plăcile video cum e GTX 750 e destul de bună pentru a rula orice joc dar și consumul e ceva mai mare. Nu aș putea spune că e un desktop de ultimă generație, dar consider că e de ajuns pentru un gamer amator. Se poate alege un monitor de 24 de inci cu caracteristici tehnice pe măsură.

Ca și alternative puteți lua în calcul alte serii sau generații de PCuri de la Serioux. Bineînțeles, desktopul e doar asamblat de acest producător și prețurile mi se par rezonabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Adventure v12, desktop pentru gameri

Procesorul său face parte din a patra generație numită Haswell – Core i5-4460. Placa sa de bază are destul de multe porturi, tehnologii dar și sloturi. Suportă multă memorie RAM și nu cred că e nevoie de mai mult de 8GB, însă pentru cei cu pretenții mari, mai are un slot liber. Are un hard disk destul bun pentru că e spațios și performant, iar un SSD ar fi cel mai bun upgrade deoarece sistemul și jocurile vor porni rapid.

Perifericele incluse sunt destul de bune pentru uz office/multimedia dar nu sunt cele mai bune pentru gamerii înrăiți. Poate vă plac mai mult cele de la Razer sau alt brand specializat. Carcasa sa e una cu sursă de 550W și nici nu are nevoie de mai mult deoarece componentele nu consumă mult. E bine că noile componente sunt tot mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie.

Plusuri: are preț destul de atractiv, suportă upgrade-uri, spațiu generos pentru stocare, performanțe ridicate.
Minusuri: nu prea sunt.

Existența unui pachet promo, monitor + desktop ar fi fost util pentru unii însă sunt destul de multe monitoare pe piață și mulți dintre voi aveți pretenții ceva mai mari. Serioux Adventure v12 poate fi următoarea alegere deoarece nu e un model foarte scump iar prețul e justificat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu