≡ Meniu

Serioux Classic A1, desktop cu procesor AMD

Serioux Classic A1 e un desktop destul de ieftin pentru că vine cu componente destul de performante. Poate fi folosit ca oricare alt desktop și e un bun înlocuitor pentru vechiul model. Nu trebuie să aibă cele mai scumpe componente pentru a fi un desktop util. Carcasa sa e ceva mai rară deoarece nu e prezentă la multe configurații. Poate ați și observat componentele sunt doar asamblate și nu produse de Serioux, deci nu văd de ce nu ați opta pentru el.

Dacă nu are Windows preinstalat, desktopul e ceva mai ieftin decât restul însă trebuie instalat ulterior de pe un disk ori de pe un stick USB 3.0 (e mai rapidă instalarea). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic A1, desktop cu procesor AMD

Procesorul acestui desktop e unul A4 X2 4000 de 3.2 GHz cu placă video pe măsură – Radeon HD 7480D. Placa sa de bază are porturi destul de numeroase dar și diversificate pentru a putea conecta cam orice. Se pot pune chiar și 8GB de RAM dacă nu e de ajuns cât are instalat. Unele aplicații ori chiar jocuri pot cere mai mult. Aș putea spune că acest model e unul multimedia însă performanțele sunt destul de limitate. E bine că are periferice incluse, astfel puteți lucra pe el imediat ce l-ați achiziționat.

Are o sursă destul de bună care permite îmbunătățiri la configurație dar în limita unui buget. Oricum, decât să băgați prea mulți bani într-un desktop mai bine luați, din start, unul mai performant. Acest brand oferă configurații pentru buzunarul oricui.

Plusuri: placă video performantă, sursă decentă, porturi, hard performant, periferice incluse și tehnologie WiFi.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Classic A1 e o alegere destul de ieftină și nu cred că veți găsi alta mai bună. Puteți lua în calcul o alternativă cu Intel dacă sunteți fan al acelui brand și un monitor ceva mai mare ar fi necesar. E bine că noile plăci de bază vin cu tehnologii wireless care până acum erau prezente doar pe platformele mobile. Astfel, se reduce din numărul de cabluri din jurul calculatorului și acesta devine mai „mobil”.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu