Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Classic A2, desktop cu configurație AMD

Sistemul desktop Serioux Classic A2 e unul dintre cele mai avansate modele din acest buget și cele cu configurație Intel sunt inferioare la capitolul jocuri. Cu o placă video dedicată veți avea o experiență ceva mai plăcută pentru că placa are memorie video proprie. Doar privind carcasa, se poate spune că e un desktop ceva mai deosebit dar poate fi mai bun dacă veți face anumite upgrade, bineînțeles, dacă le doriți pentru că nu sunt obligatorii. Alături de acesta puteți alege un monitor de 21.5 inci sau chiar de 24 de inci, deoarece oferă standard o imagine 1080p.

Sunt destul de multe desktopuri sub acest brand dar componentele sunt oferite de branduri destul de cunoscute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic A2, desktop cu configurație AMD

Componentele acestui desktop sunt destul de noi și performante: AMD A8-7650K, memorie RAM de 8GB, placă video integrată Radeon R7. Poate și știți că plăcile video integrate nu sunt chiar atât de bune când vine vorba de jocuri, dar cele AMD sunt superioare celor Intel. Plăcile de bază noi sunt destul de bune chiar și dacă sunt mai accesibile deoarece au multe porturi, tehnologii avansate și altele. Datorită sloturilor oferite, se pot face mici îmbunătățiri.

Dacă nu sunteți mulțumiți de acea placă video, se poate conecta un a dedicată și veți avea și ieșiri video ceva mai bune. Pentru un monitor FullHD, e nevoie de porturi mai bune decât VGA-ul clasic. Mă refer la DVI, HDMI sau DisplayPort (e mai des întâlnit la cale 4K), iar în acest caz vă recomand un monitor cu DVI. Carcasa are o sursă de 500 W care e mai mult decât satisfăcătoare deoarece această configurație nu are un consum mare nici când o solicitați.

Plusuri: are carcasă foarte bună, performanțe decente în anumite jocuri, spațiu de stocare generos, multitasking decent etc.
Minusuri: nu are WiFi.

Chiar dacă Serioux Classic A2 nu are WiFi, un adaptor wireless e destul de accesibil și are interfață USB pentru o conectare ușoară. Din prezentarea de mai jos se poate vedea cam cât de bine se descurcă în jocurile cu cerințe hardware mici (League of Legends).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu