≡ Meniu

Serioux Classic C4, desktop ieftin cu Core i5

Serioux Classic C4 e un desktop destul de bun care poate fi utilizat de orice și oriunde. Nu e chiar ușor de transportat precum cele de tip mini sau All-in-One, dar nici nu a fost conceput pentru a-l transporta. Laptopurile reprezintă soluția cea mai bună pentru cei care călătoresc și caută portabilitate. Laptopurile sunt atractive deoarece au prețuri de la 1000 de lei în sus (cel de 15 inci), însă nu oricine își dorește un ecran mic deoarece altfel te uiți la un film pe un ecran de 21-24 inci. Chiar și spațiul de lucru e mai mare pe un monitor și detaliile sunt ușor vizibile datorită rezoluției 1080p.

Nu se compară cu un laptop dacă e să luăm în calcul partea de upgradat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic C4, desktop ieftin cu Core i5

Procesorul unui desktop de cea mai importantă componentă și nu e unul oarecare – Core i5-4460 de 3.2 GHz. Toate procesoarele Intel au plăci video incorporate pentru un plus de funcționalitate și un consum redus. Placa de bază are porturi numeroase, tehnologii avansate și alte dotări utile. Pe lângă acestea, cred că acest desktop are suficientă memorie RAM și spațiu intern generos. Cu lângă acel hard disk, se poate pune un SSD și totul va porni instant cu condiția să instalați sistemul și aplicațiile pe SSD.

Având o sursă atât de bună, desktopul poate fi upgradat dar în limita consumului. Perifericele incluse sunt destul de bune pentru acest tip de desktop. Spun asta deoarece desktopurile de gaming au nevoie de periferice pe măsură. E un desktop de dimensiuni medii care poate fi folosit acasă ori la locul de muncă.

Plusuri: performanțe ridicate, tehnologie WiFi, upgradabil, fiabil, accesibil și sursă de 450W.
Minusuri: nimic.

Serioux Classic C4 concurează cu diverse laptopuri și chiar dacă în același preț, acest pare mai performant, nu trebuie uitat că are nevoie de un monitor. Laptopurile au avantajul că au multe dotări incorporate, dar nu prea pot fi înlocuite. Modelul de sus îl recomand datorită prețului și dotărilor sale, chiar dacă e brandul Serioux, componentele sunt cele care le găsiți și pe alte desktopuri (deci acesta doar le asamblează).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu