Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Classic C7, desktop cu Pentium G4400

Desktopul Serioux Classic C7 poate fi folosit pentru multe în special navigare web, redare media și programe. Pentru a putea juca anumite jocuri, trebuie să cumpărați o placă video cu memorie video proprie dar nu are sens una prea scumpă. Dacă vreți un desktop pentru jocuri, alegeți unul cu Core i5 sau Core i7 deoarece procesorul are mare importanță. Chiar dacă acest PC e sub brandul Serioux, doar perifericele sunt sub această marcă. Se poate observa destul de ușor că are o carcasă Delux care vine cu sursă suficient de puternică – 450 W, pentru a putea face un viitor upgrade.

După cum am precizat mai sus, nu e nevoie să optați pentru acesta dacă vreți să-l folosiți pentru altceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic C7, desktop cu Pentium G4400

E doar un PC cu componente office deoarece procesorul e un Pentium G4400 cu placă video Intel, memorie RAM DDR4, hard disk de 1TB. Se pot stoca destul de multe pe acest desktop iar pentru a porni mai rapid, se poate instala un SSD. Are Free DOS, deci utilizatorul trebuie să instaleze ulterior Windows 10 și o puteți face cu un stick USB 3.0. Placa de bază oferă multe sloturi și porturi pentru, deci se poate pune cam orice pe el. Oricum, această configurație nu poate fi upgradată prea mult deoarece unele componente limitează acest aspect.

Monitorul ideal pentru acesta ar fi unul FullHD cu port DVI/HDMI și nu aș alege unul cu imagine HD sau HD+. Calitatea imaginii e dată și de conținutul ales, iar un desktop foarte performant poate suporta chiar și un monitor 4K (DisplayPort).

Plusuri: carcasa arată destul de bine, procesor performant, porturi numeroase și diversificate, preț atractiv.
Minusuri: nimic la un așa preț.

Serioux Classic C7 e o alegere accesibilă deoarece are doar placa video integrată și un procesor din segmentul inferior. Cu toate acestea, nu văd de ce nu ați opta pentru acesta deoarece poate fi folosit și pentru a viziona filme, iar dacă puneți o placă video mai bună, puteți rula jocuri. Pachetul promo cu monitor nu oferă prea multe avantaje, de aceea puteți alege ce monitor vă convine mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu