≡ Meniu

Serioux Classic C8, desktop office cu monitor AOC

Sistemul desktop Serioux Classic C8 mi se pare o alegere destul de reușită și care merită să o încercați deoarece la un așa preț nu prea sunt multe soluții alternative. Un laptop mi se pare o alegere mai performantă ci doar mai portabilă, iar după cum știți un Intel Pentium de PC e cam la fel de bun ca un Core i3 de laptop. Carcasa arată destul de bine și se vede destul de ușor că e oferită de un brand destul de popular – Delux.

Alternativele sunt destul de multe dacă vă interesează desktopuri performante și ieftine numai de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic C8, desktop office cu monitor AOC

Componentele acestui sistem desktop PC sunt destul de populare și le găsiți pe multe alte variante accesibile: Pentium G4400 cu Intel HD Graphics 510, 4GB memorie RAM, hard disc de 1TB. Există și desktopuri cu SSD care sunt ceva mai bune decât multe hard discuri chiar dacă nu sunt SSD-uri de ultimă generație. Atunci când alegeți un SSD pentru desktop sau laptop, optați pentru o generație mai nou și să aibă cât mai multă garanție. În mod normal, SSD-urile au o durată de viață mare dar e bine să evitați neplăcerile.

Pe acesta eu aș pune Windows 10 deoarece e cea mai nouă versiunea și cred că va evidenția cel mai bine performanțele desktopului. Perifericele incluse sunt cele standard de la Serioux iar pentru periferice mai sofisticate, trebuie să aveți un buget ceva mai generos. Mă refer la periferice wireless care pot fi ceva mai scumpe și pot da un plus de eleganță biroului.

Plusuri: performanțe office decente, suficient spațiu de stocare, preț competitiv, monitor.
Minusuri: nu sunt.

Chiar nu văd de ce nu ați alege acel monitor cu acest Serioux Classic C8, în special că diferența de preț e foarte mică. Cu alte cuvinte, puteți să-l luați și fără monitor dar nu văd de ce. Dacă chiar nu sunteți mulțumiți de acel monitor, îl puteți vinde și alegeți unul cu imagine 1080p. Calitatea video e mai bună la acela doar că și conținutul media trebuie să fie pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu