≡ Meniu

Serioux Classic P1, desktop ieftin cu Pentium G3260

Serioux Classic P1 e destul de accesibil deoarece are o configurație office, dar nu orice brand poate oferi astfel de configurații. Acest desktop poate fi upgradat cu anumite componente mai bune însă într-o anumită limită deoarece nu veți putea obține un desktop de gaming, chiar și dacă încercați să puneți o placă video dedicată. Pentru jocuri, e nevoie de procesor mai scump și de o placă de bază pe măsură. Nu vă oprește nimeni să jucați jocuri simple cu grafică rezonabilă. Alături de acesta nu trebuie să uitați că trebuie să luați și un monitor, iar unul de 24 de inci cred că ar fi satisfăcător.

Existența unui pachet promo de tip desktop + monitor ar fi fost util, însă poate mulți dintre voi nu ați fi preferat acel monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic P1, desktop ieftin cu Pentium G3260

Placa sa de bază e destul de bună deoarece are multe porturi USB 3.0, HDMI și altele. Deci dacă alegeți un monitor, vă recomand unul cu port corespunzător chiar dacă costă ceva mai mult. Spun asta pentru a vizionați conținut multimedia fără ca să pierdeți din calitate (portul VGA limitează calitatea video la HD, pe când HDMI-ul limitează la 1080p).

În pachet veți găsi clasicele periferice care sunt necesare. Are o carcasă foarte bună pentru acest tip de configurație iar sursa vă permite mici îmbunătățiri la configurația existentă. Hard diskul mi se pare foarte bun deoarece e superior celor de pe laptopuri, memoria RAM poate fi pusă pe două sloturi, dar 4GB e de ajuns pentru ce a fost conceput. Sistemul de operare Windows poate fi instalat de pe un disk ori de pe un stick USB 3.0 (de pe stick copierea datelor e rapidă și veți câștiga timp prețios).

Plusuri: are o configurație bună pentru cât costă, e upgradabil, fiabil și periferice incluse.
Minusuri: nu are Windows 10.

Serioux Classic P1 e o soluție eficientă deoarece are componente performante cu consum redus. Brandul monitorului nu are mare importanță deoarece sunt multe modele fiabile la preț competitiv. Ideea e să optați pentru ce vă permiteți și să fie conform cerințelor voastre.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu