Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Classic P3, desktop PC cu Pentium G4400

Serioux Classic P3 e un sistem desktop care se adresează oricum, în special dacă nu vă plac jocurile deoarece îi lipsește placa video dedicată. Totuși, acea componente esențială pentru orice iubitor de jocuri poate fi montată ulterior, dar pentru anumite jocuri (cu grafică nu prea avansată) nu e nevoie de mai mult. În general, desktopurile sunt echilibrate așa cum au fost asamblate de producător și de cele mai multe ori se optează pentru o memorie RAM suplimentară.

Dacă chiar vă plac jocurile alegeți procesoare ca și Core i5 sau Core i7, depinde de bugetul disponibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Classic P3, desktop PC cu Pentium G4400

Nu cred că veți obține prea multă performanță grafică dacă puneți o placă video GeForce GTX deoarece are nevoie de un altfel de procesor. Pentium G4400 e foarte bun dacă vreți să folosiți programe office, redați filme sau chiar vreți să ascultați muzică. Cu alte cuvinte, acest desktop e bun cam pentru orice dar nu și pentru sarcini grele, de aceea e și atât de accesibil. Pe partea de memorie, vine cu 8GB de tip DD4, iar spațiul de stocare e asigurat de un hard disk de 7200RPM.

SSD-urile sunt tot mai populare deoarece sistemul pornește în câteva secunde și programele chiar instant și nu oprește nimeni să instalați unul. Chiar și posesorii de laptopuri optează pentru acest mic upgrade care nu costă mult, dar depinde de alegerea făcută. Pentru acest desktop aș recomanda un SSD mai accesibil dar dintr-o generație mai nouă și de la un brand mai popular (nu trebuie să aibă o capacitate de stocare mare).

Plusuri: vine cu periferice incluse, preț atractiv, performanțe decente, carcasă elegantă, fiabilitate ridicată, numeroase porturi.
Minusuri: nimic la un așa preț.

Serioux Classic P3 are nevoie de un monitor și mie îmi plac cele de 24 de inci pentru că filmele se văd mult mai bine pe un ecran generos, dar și spațiul de lucru e altul (multitaskingul e mai interesant). Monitoarele mici nu vin toate cu imagine 1080p, iar mai tot conținutul de pe internet e la o calitate superioară odată cu apariția ecranelor 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu