≡ Meniu

Serioux Creative V1, PC cu AMD

Sistemul desktop Serioux Creative V1 e unul dotat cu procesor AMD și cip grafic tot de la acest brand. E perfect pentru sarcini office ori multimedia, iar dacă vreți mai multă putere atunci puteți să-i faceți un upgrade în orice moment. Dacă nu știți ce fel de placă de vază are atunci trebuie știut că e vorba despre un model AM1 de aici.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un desktop cu procesor quad core model Athlon 5150 (seria Kabini). Placa video incorporată e un AMD Radeon HD 8400 și în opinia mea e unul destul de bun.

Serioux Creative V1, PC cu AMD

Procesorul e unul echivalent Celeron sau Pentium, deci foarte bun. Nu trebuie să vă impresioneze prea mult că vine cu patru nuclee deoarece la modelul acesta de Athlon 5150 acestea au mai mult rol de reducere a consumului de curent. Foarte bine la acest procesor e că are integrat cip grafic Radeon 8400 care e unul cu capabilități HD și mult mai bun decât un Intel HD.
Pe partea de memorie are 4 giga memorie RAM și un hard foarte încăpător de 500 de giga. În opinia mea, nu aveți nevoie de mai multă memorie deoarece sistemul de operare nu consumă mai mult de 1GB.
Sistemul de operare poate fi interesat prin multe căi, dar eu recomand să o faci de pe USB deoarece calculatorul vine cu USB 3.0, iar procesul de instalare o să dureze foarte puțin

Lucrurile de apreciat la acest model sunt că vine cu periferice (mouse și tastatură), că are un preț mic de achiziție și că e destul de performant.
Din păcate procesorul nu e cel mai tare de pe piață, dar e bun pentru sarcini office. Normal că o să îl poți utiliza la jocuri

Calculatorul acesta e numai bun pentru firme ori pentru persoane care vor un PC pentru lucruri simple, adică pentru la școală ori chestii similare. Consumul de curent e unul deloc mare, fiind vorba de 25W, iar acesta e unul dintre plusurile acestei arhitecturi pe care e construit procesorul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu