≡ Meniu

Serioux Edge V2, sistem desktop cu procesor Hexa Core

Serioux Edge V2 e un desktop bun pentru orice deoarece e performant și suportă upgrade-uri. Un laptop nu poate fi upgradat și nu e așa de performant, bineînțeles, mă gândesc la o alternativă în același buget. Pe de altă parte, un laptop e mai compact și nu are nevoie de periferice (mouse/tastatură) ori de monitor. Laptopurile din prezent au multe dotări, motiv pentru care puteți lua în considerare însă pentru gaming, un desktop e mult superior. Deci vă puteți gândi la ce vă este mai de folos.

Alternative sunt desktopurile de la același brand cu configurație diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Edge V2, sistem desktop cu procesor Hexa Core

Are AMD FX 6100 de 3GHz cu tehnologie destul de bună, motiv pentru care poate concura cu unele procesoare Intel. Placa de bază are rețea integrată, sunet integrat, memorie de 4GB la 1600 MHz și diverse alte dotări. Desktopul are un hard de 500GB, deci nu e foarte mare, însă nu e nevoie de mai mult deoarece nu prea se mai stochează atâtea fișiere (totul e online).

Radeon R7 240 e o palcă video bună și are 2GB memorie video proprie. Pentru acesta Windows 8.1 e perfect deoarece va evidenția perfect performanțele desktopului. Sunt incluse periferice destul de ieftine, iar pentru a vă juca jocuri, vă recomand un mouse ceva mai performant. recomandările pot fi multe, în special, când vine vorba de upgrade-uri.

Pe partea de porturi are: două PS2-uri, VGA, patru USBuri 3.0, LAN și trei ieșiri audio. O sursă de 500 W poate fi satisfăcătoare deoarece noile componente consumă tot mia puțin dar o configurație de gaming are nevoie de ceva mai bun. Chiar dacă sursa e de 500W, consumul de energie nu va fi unul maxim, ci e în funcție de cât de solicitată e configurația.

Plusuri: sursă de 500 W, procesor modern, preț atractiv, fiabilitate și suportă destul de multe upgrade-uri.
Minusuri: lipsa unui pachet promo cu monitor.

Un astfel de sistem desktop are utilitate ceva mai mare decât unul simplu și foarte ieftin. O configurație puternică vă este de folos n diverse situații și de aceea Serioux Edge V2 se adresează aproape oricui.

[youtube JkfFWhuecr8]

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu