≡ Meniu

Serioux Edge V3, desktop cu FX 8300 Octa Core

Serioux Edge V3 e un sistem desktop destinat celora care vor ceva puternic pentru jocuri ori pentru editare video. Vine cu procesor AMD care are 8 nuclee, cu placă video GTX de la Nvidia și cu un hard încăpător de 1TB. Acest desktop de gaming nu vine cu sistem de operare, dar eu vă recomand să instalați Windows 8.1.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim unitatea și perifericele (mouse+tastatură). Mai rămâne să vă cumpărați boxe și monitor (recomand LG 23MP65VQ-P), dacă nu aveți.

Serioux Edge V3, desktop cu FX 8300 Octa Core

Pe partea de procesor se poate lăuda cu AMD FX 8300 care e un model octa core care nu are integrat cip grafic cum e cazul la Intel. În schimb, acest PC are placă video Nvidia GTX 650 Ti care te va ajuta să te poți juca orice la calitate maximă.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut mai multă memorie RAM, dar pentru început sunt suficienți și 4GB. Dacă, tot vorbim despre memorie atunci trebuie să menționez că are și un hard de 1TB cu 7200 rotații care te va ajuta să stochezi orice pe el.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine cu o carcasă bine aerisită, performanțele procesorului (scoate 7672 puncte la benchmark), că i se poate face upgrade și placa video rapidă.
Contra achiziției ar fi lipsa unei capacități mai mari de memorie RAM și că nu are SSD.

Deci, dacă vrei ceva cu putere de procesare atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. În cazul în care nu cunoști prea multe legate de brand atunci trebuie să-ți spun că Serioux e un brand românesc care asamblează PC-uri și vinde sub brand propriu tablete, tastaturi și telefoane.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • iDan

    Nu inteleg de ce nu i-au pus 8GB RAM si de ce nu vine cu Windows 8.1. Eu consider ca acest PC e unul premium si ca trebuia sa vina cu aceste lucruri. Vine cu tastatura si mouse, dar nu stiu cat de utile ar fi pt ca majoritatea dintre noi au deja asa ceva pe acasa.
    Per ansamblu e un comp bun si nici un joc nu-l va putea ingenunchia.

Lasă un comentariu