≡ Meniu

Serioux Elite V10, desktop gaming cu i3 Haswell

Serioux Elite V10 e desktopul perfect pentru cei pasionați de jocuri. Multă lume se orientează înspre laptopuri, dar când vine vorba despre a achiziționa ceva performant e mai bine să te orientezi înspre un PC precum acesta. Nu are doar un procesor i3, ci și placă video dedicată Radeon R7.

Acest PC are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte performant și stabil. Acest ultim lucru e datorat faptului că e asamblat de profesioniști din componente de calitate ok. Vine cu periferice de input, dar nu vine cu monitor și de aceea îți recomand monitorul Aoc i2269VW.

Serioux Elite V10, desktop gaming cu i3 Haswell

Pe partea de specificații se laudă cu procesorul i3 4160, cu mulți RAMi (8GB) și placa video Radeon R7 250X. Hardul integrat e unul de 1TB cu 7200 rotații, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut și un SSD precum Kingston V300.
Placa de rețea wireless lipsește, dar cea LAN e foarte rapidă și de aceea nu vei avea probleme cu internetul. Legat de placa de bază trebuie menționat că are integrate două porturi 3.0, porturi care se vor dovedi utile în cazul instalării sistemului de operare (eu recomand Windows 8.1).

Plusurile achiziționării unui astfel de PC ar fi că e performant, stabil, fiabil și că i se poate face upgrade (în momentul de față nu are rost să-i băgați ceva deoarece e foarte rapid).
Contra achiziției ar fi lipsa unui Solid State Drive și a plăcii wireless ac.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, iar dacă nu știți prea multe despre brandul care îl asamblează atunci trebuie știut că e vorba despre un brand românesc care se ocupă și cu vânzarea sub nume propriu a diferitelor gadgeturi (tablete, telefoane etc).
Pentru instalarea OS-ului vă puteți folosi de unitatea DVD, dar și de porturile USB. Eu recomand să vă folosiți de USB 3.0 deoarece e mult mai rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu