≡ Meniu

Serioux Elite V9, desktop cu GTX 750

Serioux Elite V9 e un desktop PC bazat pe un procesor i3 și o placă video GTX din seria 700. Vă dați seama că o să obțineți niște performanțe foarte bun în jocuri și aplicații solicitante datorită acestor componente, iar dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci puteți băga un SSD de genul Kingston V300 (o astfel de componentă va accelera mult operațiile pe PC).

Vine integrat într-o carcasă Segotep PS-111D 500W, iar dacă te interesează costul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din păcate nu vine cu monitor și de aceea eu îți recomand un model LG 22MP65HQ Periferice care sunt integrat în pachet sunt tastatura și mouse.

Serioux Elite V9, desktop cu GTX 750

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i3-4160, cei 8GB memorie RAM, hardul de 1000GB și placa video GTX 750. Hardul e unul foarte rapid deoarece e unul de 7200 rotații și vine pe SATA3, dar nu poate să se compare cu un SSD.
Lucrurile menționate mai sus sunt principalele aspecte de menționat pe partea hardware, iar pe partea soft nu putem să lăudăm acest PC cu ceva deoarece nu vine cu Windows. Cert e că producătorii de plăci de bază suportă mai multe versiuni de Windows decât cei de laptopuri, iar dacă o să vrei să instalezi Windows 7 atunci mai mult ca sigur că acest lucru e posibil, deși eu îți recomand 8.1.

Plusurile modelului acesta ar fi că vine cu multe porturi (de exemplu portul USB 3 care o să fie foarte util pentru instalarea sistemului) și că e upgradabil cu componente mai bune.
Contra achiziției ar putea fi lipsa unui Solid State și a plăcii wireless. Aceste probleme pot fi remediate foarte ușor și un cost minim.

Deci, dacă te interesează un desktop care să vină cu performanțe ok atunci eu ți-aș recomanda acest PC. Avantajele principale pentru a îl achiziționa față de un laptop ar fi performanța superioară a procesorului (scoate 5082 puncte la benchmark) și că e foarte stabil. Iar, placa video e una foarte performantă deoarece scoate 3274 puncte în condițiile în care plăcile din laptopuri de 2000-2500 lei scot circa 1000 puncte.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu