≡ Meniu

Serioux Evolution V7, sistem desktop cu Core i3

Sistemul desktop Serioux Evolution V7 e unul ceva mai nou și e evident care e mai nou și mai performant. Carcasa desktopului e aceeași – Delux, care e bună pentru uz office/multimedia deoarece are o sursă decentă. Nu prea are mare importanță cum arată ci cât de eficient e, ulterior se poate lua un monitor mai mare. Eu aș opta pentru unul de cel puțin 21-23 de inci deoarece rezoluția minimă e 1080p iar restul caracteristicilor tehnice sunt corespunzătoare (ceva mai bune decât la monitoarele ieftine).

dacă alegeți acesta, optați pentru un monitor cu DVI, dar ieșirile video țin de placa video. Deci puteți alege o placă video dedicată care să aibă HDMI sau DisplayPort (depinde de ce aveți nevoie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Evolution V7, sistem desktop cu Core i3

Procesorul Intel Core i3-4160 e unul cu frecvență de 3.6 GHz deci performanțele sale sunt pe măsură. Placa de bază e decentă deoarece suportă upgrade-uri și are multe tehnologii noi. Cu 4GB RAM, multitaskingul e decent deoarece sistemul de operare nu consumă mai mult de 1GB (depinde și de aplicațiile instalate ulterior). Chiar dacă nu are un SSD, ci un hard, e foarte bun deoarece e de 7200RPM. Laptopurile au, în general, harduri de 5400 RPM deci e mai bine cu un desktop.

Are Free DOS dar recomandarea mea e Windows 7 sau 8.1 pe 64 de biți deoarece sunt două versiuni noi și bune. Perifericele incluse sunt modele ieftine și deci să nu aveți așteptări prea mari de la ele. Sursa sa e una de 450 W care vine odată cu carcasa. Porturile sale sunt diversificate și multe: două porturi PS2, DVI, VGA, LAN, două USBuri 2.0, două USBuri 3.0 și trei porturi audio.

Plusuri: preț atractiv, procesor Intel Haswell performant, periferice incluse, sursă puternică și altele.
Minusuri: nu există un monitor inclus sau la pachet promo.

Serioux Evolution V7 e ieftin dar trebuie să vă gândiți că e nevoie și de un monitor. Deci nu e cu mult mai ieftin decât un laptop, dar la acele gadgeturi, componentele hardware nu sunt așa de performante deoarece acel laptop are baterie (poate fi folosit ca un desktop, adică conectat la priză).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu