≡ Meniu

Serioux Force V5, desktop de gaming cu Intel Haswell

Serioux Force V5 e unul dintre cele mai accesibile desktopuri de gaming de pe piață și nu orice brand oferă astfel de componente la un preț atractiv. Bineînțeles, Serioux nu le produce ci doar le asamblează, iar perifericele sunt oferite de acesta. E nevoie de un buget mia mare deoarece nu trebuie să achiziționați doar desktopul ci și un monitor mare. Eu aș alege unul cu ecran IPS, timp de răspuns mic și rată de refresh corespunzătoare. Cu alte cuvinte, toate perifericele trebuie să fie de gaming, chiar și mouse-ul dacă vreți să jucați un shooter.

Dacă e să faceți un desktop pe componente, veți ieși mai scump și parcă nu ar fi chiar cea mai convenabilă soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Force V5, desktop de gaming cu Intel Haswell

Procesorul de pe acesta e un Haswell special pentru sarcini grele, cum sun jocurile. E Core i7-4790 care nu poate fi overclockat, evident din nume, și placa video e GTX 750 ti cu 2GB memorie. Consider că 16GB memorie RAM sunt de ajuns iar un hard de 1TB poate stoca orice. Observ că nu are un SSD, dar nu vă oprește nimeni să-l luați. Acesta poate fi primul upgrade care-l puteți face și va fi de folos ori de câte ori doriți ca totul să pornească instant.

Sistemul de operare Windows 10 nu e pe acest desktop dar poate fi cumpărat și instalat ulterior. Placa de bază are multe porturi și tehnologii, iar pe ea pot fi instalate diverse. Carcasa sa e una concepută pentru jocuri, motiv pentru care are și o sursă de 500W. Nu mai sunt desktopuri cu surse foarte mari deoarece procesoarele dar și plăcile video au un consum mai mic de resurse (sunt mai eficiente).

Plusuri: componente performante, fiabilitate, preț corect, carcasă de gaming.
Minusuri: nu are SSD.

Serioux Force V5 e unul dintre acele desktopuri care le recomand iar performanțele țin de toate componentele sale. Jos e o prezentare a unui joc dar procesorul e mai slab. Cu siguranță, pe cel de sus jocul va rula mai bine. Bineînțeles, performanțele nu sunt aceleași în orice joc deoarece cerințele hardware diferă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu