Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Multimedia A1, desktop cu Radeon R7 360 Nitro

Serioux Multimedia A1 nu e chiar un model multimedia, ci mai degrabă de gaming deoarece are componente corespunzătoare dar și o carcasă specială. Un model multimedia nu are astfel de componente, dar depinde cui se va adresa deoarece există utilizatori cu pretenții mari. Deci pentru unii, acest desktop poate fi destul de performant și un monitor FullHD ar fi necesar. Nu are mare importanță pentru care brand optați, e suficient să vă convină caracteristicile tehnice.

Doar acest brand oferă soluții așa de accesibile și oricum el se ocupă doar de asamblarea desktopurilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Multimedia A1, desktop cu Radeon R7 360 Nitro

Procesorul său e unul FX 8300 cu 3.3 GHz care are tehnologie de ultimă generație și 8 nuclee. În mare, componentele mi se par destul de bune dar e loc de mai bine. Laptopuri nu oferă hard disk așa de performant dar nici performanțe grafice impresionante în același preț, dar cu timpul par să fie tot mai bune. De aceea, utilizatorii de PC-uri sunt toți mai puțin și pentru a vă uita la film se poate opta pentru un televizor conectat la laptop cu HDMI-ul care poate fi luat ulterior.

Alegere ideală se face în funcție de utilitate, însă e foarte importantă și portabilitatea dacă îl luați cu voi pentru tot. Bineînțeles, atunci discutăm de laptopuri ceva mai speciale și care costă mai mult (de 13 inci) datorită construcției. Orice gadget compact costă mai mult deoarece s-a introdus o tehnologie mult mai avansată.

Placa video dedicată e suficient de bună pentru a putea rula orice joc, însă nu toate pot fi rulate la detalii maxime. Acest desktop vine cu multe porturi, iar cele video se datorează plăcii video. Se poate conecta orice monitor la acesta deoarece are porturi video diversificate. Perifericele incluse sunt cele standard: mouse și tastatură.

Plusuri: porturi video diversificate, performanțe ridicate în jocuri, posibilitate de upgrade, fiabil și accesibil.
Minusuri: lipsa unui pachet promo cu monitor.

Serioux Multimedia A1 e doar un desktop care poate fi folosit pentru a juca jocuri, iar dacă optați pentru acesta, se mai pot pune alte componente pentru un plus de performanță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu