Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Multimedia C2, desktop multimedia cu GeForce GT 730

Sistemul desktop Serioux Multimedia C2 se adresează, bineînțeles, celor care vor să facă mai multe pe un desktop deoarece are placă video grafică cu memorie video dedicată. Mă refer la GT 730 care chiar dacă nu e superioară multor modele de pe piață, poate rula filme 1080p și chiar jocuri 3D, dar nu la detalii maximă (depinde de joc). Componentele pot s[ difere de la un model la altul și carcasa sa nu are mare relevanță. Aveți la dispoziție un pachet promo cu Windows 10, dar nu și unul cu monitor. Alte periferice nu sunt necesare deoarece are mouse și tastatură incluse.

Dacă nu vă place pentru că nu e suficient de performant, atunci optați pentru unul cu placă video diferită sau cu SSD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Multimedia C2, desktop multimedia cu GeForce GT 730

Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i5-4460, memorie 4GB RAM, hard disc de 1TB și acea placă video dedicată de care vă ziceam înainte.  Porturile sunt oferite atât de carcasă cât și de placa de bază, iar în acest caz, ambele mi se par foarte bune. Puteți conecta orice tip de monitor datorită ieșirilor video diversificate. Eu vă recomand un model cât mai bun pentru a vă bucura de calitatea filmelor 1080p sau 720p (în funcție de preferință). Mă gândesc că veți încerca conținut media că doar face parte din segmentul multimedia.

Această carcasă vine cu aceeași sursă ca și restul, adică e de 500W și cred că e suficient pentru ce consum au acele componente. Procesoarele de tip K cu overclocking și plăcile video GeForce GTX au un consum mai mare de energie, însă și acelea au devenit mai eficiente cu fiecare generație.

Plusuri: performanțe ridicate în acest buget, dotări diversificate, tehnologie WiFi.
Minusuri: nu sunt la un așa buget.

Acest Serioux Multimedia C2 poate fi achiziționat alături de Windows 10 dacă vreți să aveți un sistem licențiat, pe care să lucrați zi de zi. Pentru uz office, un monitor de 18.5 inci ar fi de ajuns dar unul mai mare oferă mai multe avantaje, în special dacă vreți să redați conținut media.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu