Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Multimedia C3, desktop de gaming cu GTX 1060

Desktopul Serioux Multimedia C3 e una dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand. Acest brand se ocupă doar de asamblare și doar perifericele sunt ale acestui brand. Deci aveți toate motivele pentru a-l alege și nu e nevoie decât de un router wireless performant deoarece noile desktopuri au tehnologie WiFi. Carcasa e una destul de cunoscută deoarece am văzut-o și pe generațiile precedente și nu are mare importanță cum arată ci e mai important ce oferă și ce se află la interior.

Nu sunt multe pachete cu monitor și dacă nu vă convine monitorul recomandat atunci trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Multimedia C3, desktop de gaming cu GTX 1060

Are componente destul de noi și nu e nevoie să facă parte din cea mai recentă generație. Procesoarele de tip K sunt cele mai bune pentru gaming dar nu cred că e necesar în acest caz dacă vreți să aveți un desktop echilibrat cu sursă maximă de 500W. Dotările acestui desktop sunt foarte importante: DVI, HDMI, USBuri numeroase, WiFi, unitate optică DVD, HDD, SSD, Display Port și multe altele. Pentru jocuri placa video Intel nu e foarte bună de aceea are și una dedicată GeForce GTX 1060 STRIX.

Pe acesta trebuie să instalați Windows 10 cu ajutorul uni stick USB 3.0 și nici nu aș recomanda altul. Instalarea sau copierea datelor se face rapid dacă aveți un stick USB 3.0 și cu acel SSD instalat. Nu are nevoie de o sursă mare deoarece noile componente sunt destul de eficiente, poate doar cele mai performante desktopuri de pe piață au surse de 750W.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, componente suficient de bune pentru jocuri, suportă upgrade-uri.
Minusuri: nu sunt.

Eu nu aș alege pachetul promo cu acel monitor deoarece mi se pare destul de simplu și mic, mai degrabă unul de cel puțin 21.5 inci ar fi ideal deoarece are și o rezoluție 1080p iar tehnologiile sunt mai numeroase. Serioux Multimedia C3 face parte dintr-o serie multimedia și care poate fi folosită și pentru a juca jocuri dacă nu sunteți chiar atât de pretențios.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu