≡ Meniu

Serioux Multimedia P1, sistem desktop cu tehnologie WiFi

Desktopul Serioux Multimedia P1 face parte dintr-o serie destul de populară deoarece oferă capabilități de gaming, însă acestea sunt limitate. Componentele sale sunt destul bune chiar dacă nu fac parte din cea mai nouă generație. Componentele recent lansate sunt destul de scumpe și nu cred că vreți să dați prea mulți bani pe un desktop, de aceea v-ar interesa acest model. Carcasa sa e Delux, iar porturile frontale pot fi destul de utile.

Dacă nu aveți vreo preferință, atunci puteți alege acest desktop cu acel monitor care e în pachetul promo deoarece are imagine FHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Multimedia P1, sistem desktop cu tehnologie WiFi

Procesorul Pentium G3460 e un model destul de popular și care oferă performanțe superioare multor procesoare de pe laptopuri. Chiar dacă are placă video intel, tot aveți nevoie de una dedicată dacă vreți să încercați filme 1080p și jocuri 3D. Anumite jocuri nu cer cine știe ce resurse hardware, doar că e bine să aveți un desktop mai performant că doar nu-l veți lua pentru o perioadă scurtă de timp. Un număr mare de porturi se datorează plăcii de bază dar nici nu cred că veți mai găsi plăci de bază care să nu ofere USBuri numeroase, iar ieșirile video mai bune sunt oferite de placa video dedicată – GT 730.

Nu cred că mai există desktopuri care să nu vină cu periferice incluse, iar la acesta sunt marca Serioux. Nu prea are mare importanță, însă dacă vreți modele wireless, atunci trebuie să luați ulterior altele (cele din pachet sunt clasice).

Plusuri: are preț destul de atractiv, procesor Pentium cu scor 3581 în CPUBenchmark (e peste multe Core i3/i5 de pe platforme mobile), porturi video diversificate, periferice incluse.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Serioux Multimedia P1 oferă destul de multe avantaje în acest preț și nu văd ce i-ați putea reproșa deoarece nu sunt multe branduri care pot oferi astfel de soluții. Din clipul de jos se poate vedea cât de bine se descurcă în anumite jocuri. Sincer, chiar și un laptop pare atractiv deoarece nu mai necesită un monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu