≡ Meniu

Serioux Performance V15, desktop cu i3 pentru acasă

Serioux Performance V15 e un desktop foarte performant capabil de a rula jocuri fără sacadări, iar asta trebuie mulțumit procesorului i3 (are 5077 puncte) și cipului grafic GeForce GT 730M (scoate 904 puncte la benchmark). E făcut de firma Serioux care e cunoscută pentru faptul că face periferice de calitate, dar și tablete. Dacă e să mă exprim corect atunci brandul acesta vinde sub nume propriu diferite produse, ele fiind produse de alții.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, acesta nefiind deloc mare dacă luăm în considerare faptul că are procesor i3-4160 care vine din a patra generație. În acest cost fiind incluse tastatura și mouse-ul. Deci, dacă te interesează să cumperi un monitor (care nu e inclus în pachet) atunci eu îți recomand un LG 23MP65HQ deoarece are panou IPS.

Serioux Performance V15, desktop cu i3 pentru acasă

Pe partea de specificații vine cu procesorul dual core i3, 8 giga memorie RAM și un hard de 1TB. Procesorul are cip grafic integrat model Intel HD, dar în PC e montat și o placă video cu memorie dedicată GeForce, deci calculatorul se va folosi de aceasta.
Regretul meu e că nu vine cu un SSD precum Kingston V300, însă nu vă oprește nimeni să instalați așa ceva în el.
E foarte bine că au pus 8GB ca memorie RAM deoarece în ziua de azi 4GB sunt cam depășiți.

Plusurile modelului acesta ar fi că nu costă mult, că are componente performante, că i se poate face upgrade (în opinia mea, procesorul și placa video sunt foarte bune și de aceea nu o să trebuiască să-i faci upgrade prea repede).
Contra achiziției ar putea fi lipsa unui SSD, dar găsiți modele ieftine de 120GB.

Deci, dacă vă interesează ceva performant pentru jocuri ori sarcini multimedia atunci eu v-aș recomanda acest Serioux. Evident că există modele cu i5 și i7, dar acelea sunt pentru cei cu bugete superioare. Oricum, eu zic că un astfel de desktop e suficient deoarece procesorul i3 desktop nu e echivalent cu cel de laptop, fiind mult superior ca performanțe. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu