≡ Meniu

Serioux Performance V16, sistem desktop cu Core i5 Haswell

Serioux Performance V16 e un desktop destul de reușit și care îl recomand celor care au nevoie o placă video ceva mai bună. După cum știți, cam toate procesoarele actuale au plăci video proprii dar sunt integrate și memoria video nu e bună pentru redare de jocuri. Un monitor de 24 de inci ar fi perfect alături de acesta și nu vă recomand să vă folosiți doar de portul VGA.

Alternative sunt desktopuri fără placă video dedicată, care sunt ceva mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Performance V16, sistem desktop cu Core i5 Haswell

Procesorul Intel Core i5-4460 de 3.2 GHz e foarte performant și e cu mult peste un procesor de laptop. Placa video Intel HD 4600 e bună cât timp doar navigați pe web ori folosiți programe. Aceste tipuri de plăci video au un consum redus, deci consumă puțin. Chiar dacă un desktop are doar placă video Intel, tot puteți viziona filme și juca jocuri 3D mai simple.

Placa de bază vine cu multe porturi: USBuri, VGA, PS2, audio etc. Ieșirile video mai bune pentru a conecta un monitor 1080p sunt prezente la placa video NVIDIA. Mă refer la GT 730 care are o memorie video de 2GB. O memorie RAM de 4GB poate fi de ajuns dar se poate pune chiar și 8GB (pentru cei care au nevoie de mai mult pentru jocuri sau aplicații).

Placa nVidia GeForce GT 730 nu e cea mai performantă din seria dar veți observa că poate fi de ajuns. Are doar Free DOS deci sunteți nevoiți să instalați ulterior Windows 8.1 64 de biți. Puteți alege Windows 7 dacă nu vă place noua interfață sau noile caracteristici. Alături de el sunt incluse un mouse și o tastatură, dar modele clasice adică sunt sunt destul de simple. Sursa acestui desktop e una de 450W dar consumul ține de cât de solicitată.

Plusuri: periferice incluse, preț atractiv, configurație multimedia, fiabilitate și poate fi upgradat.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Serioux Performance V16 nu e desktopul perfect pentru gaming dar e satisfăcător pentru cei care vor să vizioneze un film, să lucreze pe el și chiar să încerce un joc din când în când. Nu vă oprește nimeni să puneți alte componente pe acesta sau să puneți ceva mai multă memorie RAM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu