≡ Meniu

Serioux Power V13, desktop cu i5-4460 și GTX650Ti

Sistemul desktop Serioux Power V13 e unul de gaming întrucât e dotat cu procesor i5 Haswell, placă video GTX seria 600 și 4GB memorie RAM. Procesorul e unul cu 4 nuclee și cu tot atâtea threaduri, iar placa video e una cu 2GB memorie RAM. Nu prea înțeleg de ce au pus doar 4GB RAM, dar în rest e un desktop foarte bun.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe partea de periferice vine cu mouse și tastatură. Va mai trebui să vă luați boxe și un monitor (precum LG 23MP65VQ-P), dacă nu aveți deja unele.

Serioux Power V13, desktop cu i5-4460 și GTX650Ti

Stă bine la capitolul specificații, dar nu ar fi stricat dacă la partea de RAM ar fi avut 8GB și dacă avea SSD (precum Kingston V300).
Procesorul i5 4460 e unul care are 4 nuclee, iar datorită acestui lucru la benchmark scoate 6712 puncte.
Datorită componentelor mai sus amintite toate jocurile vor rula excelent la orice calitate, iar dacă o să folosiți calculatorul mia mult la editări atunci o să vedeți că nu vă va lăsa baltă.

Plusurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, că e realizat de specialiști (acest lucru însemnând că o să fie stabil în orice situație), că poate fi upgradat și că are o fiabilitate crescută.
Contra achiziției ar fi că nu are mai mulți RAMi. Nu ar fi stricat să aibă și un Solid State, dar cu vreo 200-300 lei puteți să vă luați unul de 120 de giga.

Deci, dacă vrei un desktop asamblat de specialiști atunci îți recomand acest model. Dacă nu cunoști prea multe detalii legat de brandul Serioux atunci trebuie să-ți spun că e unul românesc cunoscut pentru PC-uri, periferice și gadgeturi (telefoane mobile și tablete). Aparatura nu e produsă de acest brand, ci e vândută sub numele lui.
Știu că în ziua de azi astfel de PC-uri nu sunt prea populare în favoarea laptopurilor, însă un laptop cu performanțele acestui PC o să vă cote vreo 5000-7000 lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu