≡ Meniu

Serioux Promo V10, sistem desktop ieftin cu monitor inclus

Serioux Promo V10 e un desktop destul de bun care merită încercat dacă aveți un desktop destul de depășit și care nu ar suporta un sistem de operare nou. Cu acest desktop puteți folosi fie Windows 7 fie 8.1, depinde de preferințele fiecăruia. Dacă vreți ceva mai performant, alegeți un desktop cu procesor Intel Pentium Haswell ori IvyBridge. Mai există și procesoarele Core i3, i5 și i7 care sunt mai bune dar și prețurile sunt mult peste prețul unui Celeron. Desktopul poate fi achiziționat ca resigilat, dar nu și separat (monitorul e inclus).

Costă cam cât un laptop low-end însă are un ecran mai mare și suportă upgrade-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Promo V10, sistem desktop ieftin cu monitor inclus

Procesorul Celeron J1800 e un model destul de bun însă nu e recomandat pentru gaming sau sarcini grele. E genul de procesor care care o frecvență bună – 2.4 GHz, placă video Intel și prezintă tehnologie Bay Trail M. Placa de bază e una decentă și are rețea și sunet integrat. Memoria RAM e de 2GB și e la o frecvență de 1333 MHz.

E dotat cu un hard de 500GB, unitate DVD, Free DOS, sursă de 450 W și are un monitor inclus. Acel monitor are o diagonală de 18.5 inci și imaginea e una HD. Acesta poate fi conectat destul de ușor deoarece nu e nevoie de drivere. Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura iar interfața e PS2. Ca și porturi sunt: VGA, DVI, HDMI, patru USBuri, LAN și trei porturi audio. Aceste porturi depinde de placa de bază ori de placa video (dacă e una dedicată). Carcasa sa e destul de compactă însă nu e ca și cea a desktopurilor All-in-One.

Plusuri: are un preț atractiv, port USB 3.0, destulă memorie RAM, periferice incluse și fiabilitate.
Minusuri: procesor cu performanțe mici.

Serioux Promo V10 e un desktop destul de bun și care e oferit de un brand destul de cunoscut în România. Totuși, componentele sunt oferite de alte branduri și ele sunt asamblate de Serioux. Era bine ca acel monitor să fi avut o imagine de 21 de inci și un port HDMI pentru o calitate video mai bună (când vizionați filme).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu