≡ Meniu

Serioux Promo V11, sistem desktop ieftin

Serioux Promo V11 e un desktop PC reușit din multe puncte de vedere și cred că vă voi putea convinge să optați pentru acesta. Acesta are o carcasă Delux care e prezentă pe această serie dar și pe altele. S-a optat pentru ea deoarece e fiabilă, ieftină și arată bine. Nu cred că veți ieși mai ieftin dacă veți face un PC pe componente, plus că mulți poate nici nu se pricep la asamblarea unui desktop.

Alternativele sunt modele cu procesoare superioare sau puteți să-i măriți performanțele acestuia cu unele componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Promo V11, sistem desktop ieftin

Procesorul Celeron J1800 de 2.4 GHz e destul de bun pentru aplicații, navigare web, socializare, redare media etc. Pentru gaming sau unele aplicații e nevoie de un procesor mult mai bun. Cu siguranță, componentele de pe platformele desktop sunt peste cele de pe platformele mobile (laptopuri/tablete). E așa deoarece unele funcționează pe baterii.

Placa de bază e una decentă deoarece oferă multe sloturi, tehnologii, rețea integrată și sunet integrat. Memoria RAM e una de 2GB la o frecvență destul de bună – 1600 MHz. Hardul e mult peste unul de laptop deoarece are 7200 RPM. Sistem de operare al acestui desktop e Free DOS, de aceea ar trebui să optați pentru altul. Mă refer la Windows 8.1 deoarece e nou și evidențiază foarte bine performanțele desktopului. Ar mai fi și Windows 7, dar e foarte important ca sistemul să fie pe 64 de biți dacă desktopul are cel puțin 3GB RAM.

Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura, însă nu sunt prea performante, sunt clasice. Carcasa de tip middletower are: o sursă de 450 W,  două PS2-uri, VGA, DVI, HDMI, trei USBuri 2.0, USB 3.0, LAN etc.

Plusuri: upgradabil, destule porturi USB, fiabilitate, preț atractiv și periferice incluse.
Minusuri: nu sunt.

Serioux Promo V11 are o configurație modică care poate fi îmbunătățită fie cu mai multă memorie RAM fie cu un SSD, dar pot fi înlocuite și alte componente. Dacă aveți un buget mult mai mare, trebuie să vă gândiți cam la ce aveți nevoie dar și la faptul că e nevoie și de un monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu