≡ Meniu

Serioux Smart V10, desktop office cu i5 Haswell

Serioux Smart V10 construit în jurul platformei Haswell și are un procesor i5 care scoate 6733 puncte la benchmark. Nu prea înțeleg de ce au pus un procesor așa de bun deoarece e un sistem office. Poate fi utilizat la jocuri iar pentru ca jocurile să meargă mai bine îți recomand o placă video GTX 750 la ofertă. (Legat de placa de bază nu vă dau detalii deoarece fiecare lot poate veni cu altă placă, deci e bine ca achiziția unei plăci video să se facă după ce cumpărați unitatea pentru a vedea ce PCI Express are.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun la diferite sarcini. Din păcate în preț nu e inclus și costul unui monitor și de aceea eu vă recomand modelul LG 22MP65HQ. În preț sunt incluse tastatura și mausul, deci nu mai trebuie să cumpărați așa ceva.

Serioux Smart V10, desktop office cu i5 Haswell

Procesorul i5-4460 e unul extrem de performant și are integrat un cip grafic Intel HD capabil de a reda conținut HD fără probleme. Memoria RAM e una de 4GB, iar hardul e unul de 1TB. Deci, dacă vreți să știți cât de încăpător e hardul atunci trebuie știut că e foarte încăpător.
Din păcate nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 8.1 de pe un stick USB, desktopul având și două porturi USB 3.0.

Sunt multiple avantaje în a achiziționa un desktop precum acesta, iar aceste avantaje sunt costul inferior unui laptop, că e extensibil prin upgrade (îi poți pune SSD, placă de rețea wireless/dongle wi-fi ori o placă video cu memorie dedicată) și că e stabil.
Singurul dezavantaj e lipsa unui sistem de operare, dar instalarea acestuia nu va dura mai mult decât 30 minute, cu tot cu drivere.

Deci, dacă vrei un PC performant și capabil atunci acest Serioux ar fi o variantă. Probabil că ai reticențe în a achiziționa acest model deoarece nu cunoști brandul și de aceea trebuie să-ți spun că e un brand românesc de calitate. Acesta face tablete, telefoane și periferice… ori mai bine zis vinde sub nume propriu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu