≡ Meniu

Serioux Smart V11, desktop business

Pentru cei care au o afacere și au nevoie de o sculă puternică recomand acest desktop Serioux Smart V11 întrucât oferă stabilitate, performanță (procesorul i5 e unul quad core) și posibilitatea unui upgrade… dacă aveți nevoie de mai multă putere.
Se adresează celora care vor un desktop puternic pentru o afacere, iar dacă vă interesează pentru sarcini multimedia atunci o să vedeți că se descurcă bine și la așa ceva. Nu ar strica să-i puneți și o placă video dedicată, dar nu e ceva necesar.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă formidabil în majoritatea sarcinilor. Vine la pachet cu periferice input, iar singurul lucru care ar trebui să-l luați ar fi un monitor Aoc i2269VW (recomand acest model deoarece e unul cu panou IPS și cu o diagonală care nu-i prea mare).

Serioux Smart V11, desktop business

Pe partea de specificații acest sistem se laudă cu un procesor puternic model i5 4460 (cu patru nuclee), cip grafic Intel HD, 4GB memorie RAM, hard de 1000GB și unitate optică. Procesorul e unul cu frecvență ajustabilă deoarece are Tubo Boost care crește frecvența atunci când îți vrei mai multă putere.
Pentru conectarea la net are rețea 10/100/1000, acest lucru fiind unul foarte util deoarece o să poți descărca rapid de pe net dacă ai net de mare viteză.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu își recomand să instalezi Windows 8.1. Evident că fiind vorba de un desktop, acesta va suporta mai multe sisteme de operare marca Microsoft.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și chiar nu are rost să te stresezi să-ți faci un sistem pe bucăți. E mai bine să mergem pe mâna profesioniștilor deoarece ei au ales componente care să fie compatibile una cu alta.
În cazul în care vreți să-l faceți mai bun eu aș recomanda să-i puneți o placă video dedicată și eventual un SSD precum Kingston V300.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu