≡ Meniu

Serioux Smart V12, sistem desktop performant cu Intel Haswell

Sistemul desktop Serioux Smart V12 e unul cu configurație office iar pentru mai multă performanță se pot pune alte componente, ori componente în plus. În funcție de ce aveți nevoie, luați și monitorul dar eu aș alege unul de minim 24 de inci deoarece aduce după sine dotări bune. Calitatea imaginii e superioară deoarece toate sunt cel puțin 1080p. Cele de 18 inci au imagine HD care e bună și ea însă dacă vreți detalii, alegeți un monitor mare și performant. brandul nu are mare importanță, ideea e să fie de la un producător cunoscut.

Alternative sunt desktopurile de la acest brand datorită prețului sau chiar un laptop, depinde ce preferințe aveți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Smart V12, sistem desktop performant cu Intel Haswell

Procesorul i7-4790 face parte din generația sau familia Haswell. Placa video Intel HD 4600 e bună pentru uz office, iar voi puteți pune și una dedicată deoarece cea Intel e integrată și nu ocupă nici un slot. Placa de bază e una performantă deoarece oferă multe tehnologii și sloturi. Ca și porturi oferă: două PS2-uri, DVI, VGA, LAN, două USBuri 3.0, două USB-uri 2.0, trei porturi audio etc.

Memoria RAM e una cu capacitate de 8GB la o frecvență de 1600 MHz iar pentru că sunt Dual Channel, performanțele cresc destul de mult iar în jocuri se vede foarte ușor. Puteți stoca destul de multe pe un hard de 1TB și un SSD ar mări cu mult performanțele.

Sistemul de operare e doar Free Dos deci trebuie să instalați Windows pe el. Eu aș opta pentru Windows 8.1 64 de biți deoarece. Perifericele incluse sunt următoarele: mouse și tastatură. Acestea sunt destul de simple și pentru cei cu pretenții mai mari, le recomand cu USB sau wireless. Carcasa e una de dimensiuni medii iar sursa e integrată – 450W.

Plusuri: sursă de 450 W, preț decent pentru performanțele sale, suportă upgrade-uri și e fiabil.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Serioux Smart V12 nu e un desktop de gaming dar poate deveni unul dacă puneți o placă video dedicată. Placa video trebuie să fie una corespunzătoare, adică trebuie să țineți cont de sursă. Sunt destul de multe plăci video performante cu un consum redus de energie, deoarece plăcile video noi sunt tot mai eficiente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu