≡ Meniu

Serioux Smart V13, desktop cu procesor Core i5

Sistemul desktop Serioux Smart V13 e unul office datorită lipsei plăcii video dedicate, dar performantele sunt foarte bune cu acel procesor. Cu siguranță e mult peste un laptop dar diferențe sunt și al capitolul upgrade-uri deoarece unui laptop nu puteți pune orice (doar memoria RAM și hardul pot fi schimbate). Alături de acesta eu aș alege un monitor FullHD și nu unul cu imagine redusă ci unul cu diagonală de 24 inci. Brandul nu are mare importanță dar e bine să alegeți un model nou.

Alternativele sunt foarte bune și puteți lua în calcul și un laptop, dar în acest buget poate avea cel mult un Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Smart V13, desktop cu procesor Core i5

Procesorul acestui desktop e unul din generația a 4-a model Core i5. Placa video e una integrată de aceea nici nu o recomand celor pasionați de jocuri. Puteți pune o placă video pe acea placă de bază dar să nu aibă un consum foarte mare, deoarece sursa nu e foarte mare. Oricum, noile componente sunt destul de eficiente, motiv pentru care sursele mari sunt inutile. Chiar și dacă vă faceți un desktop pe componente cu sursă mare, consumul depinde de configurație și nu de sursă.

E o carcasă de tip Middletower cu sursă de 450 W și din poza de sus se poate observa că e de la Delux. În pachetul desktopului sunt incluse perifericele clasice – mouse + tastatură. Are doar Free DOS, iar voi puteți pune fără probleme Windows pe acesta, iar eu aș opta pentru versiunea 10 deoarece e cea mai nouă. Nu cred că veți ieși mai ieftin dacă ați face un PC pe componente, de aceea acest desktop nu trebuie neglijat.

Plusuri: preț decent pentru ce oferă, carcasă decentă, spațiu de stocare mare, altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Smart V13 e un model destul de nou și care oferă performanțe decente. Totuși, e bine să aveți un buget mai mare deoarece trebuie să luați și un monitor pentru acesta ori chiar o multifuncțională. Performanțele acestui desktop nu sunt limitate deoarece suportă componente suplimentare ori chiar mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu