≡ Meniu

Serioux Smart V9, calculator office

Serioux Smart V9 este un desktop foarte capabil care are procesor i3, 4GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. E un desktop office care poate fi utilizat acasă ori la o firmă, iar tu l-ai alege deoarece e construit în jurul platformei Haswell de la Intel. Nu vine cu cip grafic care să aibă memorie dedicată, dar i se poate pune o placă video capabilă deoarece i se poate face upgrade.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are periferice incluse în pachet (tastatură și mouse). Dacă vreți un monitor capabil atunci eu vă recomand LG 22MP55HQ .

Serioux Smart V9, calculator office

Procesorul e un i3-4160 cu două nuclee, iar placa video e una integrată – Intel HD. Această placă e capabilă de a reda filme HD și cam atât. Pentru ceva mai capabil vă recomand să cumpărați o placă mai capabilă care să fie compatibilă cu placa de bază socket 1150 în jurul căreia e făcut PC-ul.
La capitolul memorie are 4GB RAM și un hard de 500 de giga care are 7200 rotații. Un astfel de hard e mult mai rapid decât unul de laptop care are 5400 rpm, însă normal că nu poate concura cu un SSD.

Plusurile unui astfel de calculator ar fi că e realizat de specialiști așa încât să fie stabil și performant, că nu trebuie să-ți faci griji cu asamblarea și că e fiabil.
Din păcate nu are placă video dedicată și nici nu se livrează detalii legat de PCI Express (desktopul având diferite placă de bază în funcție de lot).

Deci, dacă vrei un PC capabil și cu un cost mic atunci cel mai bine ar fi să alegi un astfel de Serioux. Dacă nu cunoști prea multe despre brand atunci trebuie știut că e unul românesc care se remarcă prin periferice, tablete, telefoane și alte produse comercializate sub brand propriu.
Dacă îl cumpărați pentru acasă atunci singurele lucruri care mai trebuie luate sunt un monitor și un sistem audio. Un exemplu de monitor e cel de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu