≡ Meniu

Serioux Vision V1, desktop cu AMD

Acest sistem desktop Serioux Vision V1 e unul dintr-o serie nouă care promite performanțe multimedia bune dar nu foarte mari. E vorba de un model cu configurație AMD și placă video dedicată cu același chipset. Nu e un desktop mare și se poate observa din poză că s-a optat pentru o carcasă Delux de dimensiuni medii. CU siguranță mai e nevoie să luați un sistem audio și un monitor pentru acesta. Recomandările mele sunt: un sistem audio 2.1 și un monitor FullHD de cel puțin 21 inci. Îmi plac monitoarele 1080p deoarece oferă o imagine bună (clară și detaliată). E un desktop care suportă upgrade-uri, însă nu puteți face prea multe deoarece placa de bază e una simplă.

Prețul său e unul corect și dacă nu vă place această configurație, ei bine, aveți din ce alege deoarece acest brand a oferit soluții desktop de mai mult timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Serioux Vision V1, desktop cu AMD

Procesorul AMD Athlon X2 340 de 3.2 GHz oferă performanțe bune chiar dacă nu e foarte nou și dacă nu vă plac AMD-urile, există configurații cu Intel dar nu sunt și cu plăci video dedicate (au doar cea integrată Intel, dar se poate lua una cu memorie video proprie, ulterior). Placa de bază e una cu rețea integrată, PCI, PCI Express x 1, PCI Express x 16 (pentru placa video suplimentară – HD5450) și sunet integrat.

Are 4GB RAM și un hard de 500GB ca și restul desktopurilor. Placa Radeon HD 5450 nu e una nouă, dar mi se pare acceptabilă din multe puncte de vedere și dar nu vă place, o puteți înlocui cu alta. Sunt incluse un mouse și o tastatură, care sunt periferice clasice. Desktopul are porturi destul de bune: patru USBuri, PS2uri, HDMI, LAN, VGA și trei porturi audio.

Plusuri: port HDMI, raport preț/performanță bun, destule USBuri, periferice incluse etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Vision V1 e un desktop nou dar care nu vine cu componente hardware foarte noi, dar care sunt suficient de bune în acest preț. Jos am pus un clip cu performanțele acestei plăci video și cam ce poate reda. Cu siguranță performanțele plăcii video țin și de restul componentelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu