≡ Meniu

Serreno 24CD06, televizor de 61 centimetri

Serreno e un brand românesc de electrocasnice al Marelvi (distribuitor local de electrocasnice), iar Serreno 24CD06 e un televizor ieftin, dar capabil. Este un model LED cu funcție monitor din gama anului 2015 care vine și cu tuner digital dublu așa încât să poți vedea posturi TV la calitate HD.
Un aparat precum acesta e adresat celora interesați de un model de TV cu rezoluție HD, unghiuri de vizibilitate 178/178 grade și consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care poate face o mulțime de lucruri utile cum ar fi afișarea de posturi TV calitate digitală, afișarea de fișiere de pe memorii externe și vizionarea imaginii de pe un laptop. (Mulți vor fi tentați în a folosi televizorul pe post de monitor, dar ar trebui utilizat mai mult ca TV, eventual să vedeți filme de pe calculator.)

Serreno 24CD06, televizor de 61 centimetri

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu rezoluție 1366×768 pixeli și panel IPS, dovadă fiind unghiurile de vizibilitate perfecte menționate mai sus.
Vine și cu o mulțime de porturi utile printre care aș aminti 3 HDMI-uri, un USB și VGA-ul (util conectării unui laptop ori PC).
Diagonala sa fiind una de 61 centimetri vă dați seama că puteți vedea imaginea clară și eu zic că nici nu vă trebuie mai mult de cei 24 centimetri ai acestui aparat.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, imaginea foarte clară, că are multe porturi (la unul din cele 3 HDMI-uri vei putea conecta un player multimedia avansat cu sistem Android) și că nu consumă prea mult curent.
Contra achiziției ar fi că nu are o rezoluție mai mare și eventual un soft care să permită vizionarea Netflix ori a altor servicii online.

Deci, dacă te interesează un televizor care să afișeze divertisment din diferite surse atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu aparatul, dar din păcate nu există clipuri pe Youtube și de aceea trebuie să ne mulțumim cu imaginile. Vizual se prezintă precum televizoarele ieftine marca Philips care pot fi văzute aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu