≡ Meniu

Serreno 32M4E3, televizor non smart de 81 cm

Serreno 32M4E3 e un televizor de 81 centimetri pentru cei în căutare a ceva ieftin, dar și de calitate. Vine de la un brand românesc și așa se explică faptul că e un produs ieftin. Nu are soft smart, dar are o mulțime de conectori care pot fi utilizați pentru conectarea unui player cu soft smart ori a unui calculator. Printre acești conectori se numără HDMI și VGA.

Modelul 32M4E3 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acesta se datorează faptului că nu are rezoluție Full HD și Android pe post de OS.

Serreno 32M4E3, televizor non smart de 81 cm

Pe partea de specificații acest model e unul cu o diagonală a ecranului de 81 centimetri, rezoluție 1366×768 pixeli, unghiuri de vizibilitate 178/178 grade (specifice panelului IPS) și tuner digital dublu.
Playerul integrat e unul avansat, putând reda o mulțime de tipuri de fișiere multimedia.
Consumul de curent e unul redus deoarece are o putere consumată de 65W, iar în acest fel factura la curent o să fie una mică.
Diagonala de 81 centimetri e una potrivită pentru cei interesați de un aparat pentru filme ori meciuri, iar dacă vreți să vă uitați la Netflix atunci și acest lucru e posibil prin faptul că are port HDMI (la care putem conecta un laptop ori un player cu sistem de operare avansat care să aibă aplicație dedicată pentru acest serviciu).

Pentru achiziția acestui televizor ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, multitudinea de porturi și imaginea de calitate superioară.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și soft smart. Lipsa softului smart poate fi compensată cu achiziție unui player avansat de aici.

Deci, dacă ești interesat de un aparat ieftin pe care să poți urmări divertisment din multiple surse atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Pentru a vedea posturi calitate HD vei avea nevoie de un card CI+ sau un decodor special de la furnizorul de cablu.
Cum am menționat în primul paragraf, acest aparat e comercializat de un brand românesc care aparține de un mare distribuitor de electrocasnice, iar din această cauză nu trebuie să vă faceți probleme cu fiabilitatea întrucât e un aparat foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu