≡ Meniu

Sharp 49CFE5001E, televizor Non Smart la super preț

Sharp 49CFE5001E e unul dintre acele televizoare care vă pot fi de folos atunci când căutați o imagine mare dar și de calitate. Prețul e atractiv la acesta deoarece au apărut televizoare 4K care sunt parcă mai populare. Arată precum un televizor de ultimă generație și e normal să fie așa deoarece se dorește a fi un model competitiv. Am pus o poză mai jos pentru a vedea cum arată iar dacă vi se pare cam mare pentru actuală masă TV se poate pune pe perete dar e nevoie de un kit de montare VESA 200 cu 200 mm.

Alternativele sunt destul de multe deoarece nu e chiar ieftin dar un televizor tot de 125 cm de la un alt brand sau din altă serie nu e la fel de accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp 49CFE5001E, televizor Non Smart la super preț

Chiar dacă pare că nu e cu mult mai mare decât unul de 80 cm, ei bine, diferența e semnificativă. Cu alte cuvinte, e cât patru ecrane de 24 de inci și nu cât patru ecrane de 15 inci. Calitatea audio nu e dată doar de sistemul audio ci și de tehnologiile disponibile. La fel se întâmplă și la capitolul imagine. O rată de refresh mai mare era binevenită deoarece ecranul e mare. E vorba de 100Hz și o rată de refresh ideală e de peste 200 Hz dar aceasta influențează prețul deoarece doar televizoarele Smart o au mai mare.

La capitolul conectivitate, acest televizor se prezintă astfel: două USBuri, trei HDMIuri, component, video composite, VGA, slot CI+ etc. Are caracteristici speciale ca: PVR Ready (e nevoie de un stick USB de pe care să poată reda fișierele), HDMI-CEC, Audio Return Channel și listă digitală de programe.

Plusuri: arată bine, ecran mare și clară, preț atractiv, două porturi USB și 3 porturi HDMI.
Minusuri: nu e Smart.

Sharp 49CFE5001E are la fel de multe porturi ca și un televizor Smart și la acesta chiar nu știu ce ați putea face cu două porturi USB și trei HDMI-uri. Un singur port USB și două HDMI-uri cred că erau de ajuns deoarece nu aveți cum să conectați prea multe la el și nu nici PIP. Poate fi folosit ca monitor deoarece are imagine 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu