Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp Baby ESFC8144W3EE, mașină de spălat rufe premium

Mașina de spălat Sharp Baby ESFC8144W3EE e una cu programe destul de interesante și care pot fi destul de utile. Caracteristicile speciale care o recomandă sunt: sistem Double Jet, ecran LCD, program rapid – 12 minute, Eco Logic, A+++, cuvă de 8kg, design care reduce zgomotul, funcție anti alergii, program de noapte, BabyCare etc.

Alternativele pot fi variante din alte serii ori chiar aceeași deoarece raportul dotări/preț e foarte bun pentru multe modele de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp Baby ESFC8144W3EE, mașină de spălat rufe premium

Mașina de spălat rufe e una cu încărcare frontală și acceptă cel mult 8 kg de rufe (acest aspect depinde de programul ales). Clasele de eficiență sunt foarte bune și sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului – A+++ la consum de energie și A la spălare (cantitatea de rufe care poate fi încărcată). Consumul ei nu poate fi același cu cel al unui model mai mic (ca și cantitate de spălare). Într-un program obișnuit, consumul e undeva la 0.91 kWh.

Programele sale sunt numeroase dar și diversificate pentru a putea spăla cam orice țesătură iar rezultatele sunt pe măsură. Panoul de control e destul de bine realizat, astfel că selectarea programului e simplă cu acel buton central, centrifugarea e de maxim 1400 RPM, funcție de autodiagnosticare, are sistem detectare spumă, blocare butoane (util pentru familiile cu copii neastâmpărați), protecție anti-inundații, ecran LCD cu afișarea timpului rămas.

Alte dotări care nu au fost specificate sunt: tamburul Magic (protejează țesăturile), pompă cu filtru, capac superior detașabil și picioare ajustabile. Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru performanțele sale și, în general, doar adâncimea are de suferit. În acest caz e vorba de o adâncime de 55 cm, care poate să vă ajute să economisiți spațiu (în cazul în care vechiul model e mai mare).

Plusuri: programe de spălare destule, spală destul de mult cu un consum redus de resurse, design elegant, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Sharp ESFC8144W3EE face parte din segmentul superior datorită dotărilor sale, dar se poate observat doar după cum arată (are o ușă neagră cu contur cromat). Acesta nu e singura variantă care arată așa și cu performanțe mai mari, puteți alege chiar altă mașină dacă nu vă convine ceva la ea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu