Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp ES-GFD9104W3, mașină cu control touch și clasa A+++

Sharp ES-GFD9104W3 e o mașină e spălat japoneză adresată celora cu o familie mare ori cu volume mari de rufe ce trebuie spălate. Capacitatea de încărcare e una de 9 kilograme, fiind una suficient de mare așa încât să nu trebuiască să spălați de mai multe ori pe zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă vă interesează ceva similar, dar cu volum superior ori inferior atunci găsiți aici alternative.

Sharp ES-GFD9104W3, mașină cu control touch și clasa A+++

E un aparat certificat pentru 7 tipuri de alergii și 4 bacterii, iar acest lucru o face foarte bună pentru spălat haine cu păr de pisici, praf, polen etc.
Vine dotată cu un program foarte rapid de 12/20 minute care te va ajuta să speli ceea ce dorești cu un consum minim de timp și energie.
Consumul de curent e unul minim mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică.
Mașina are o formă specială pentru reducerea vibrațiilor și a zgomotului acesteia. E o caracteristică tot mai întâlnită la mașinile moderne, inclusiv la cele Arctic.
Are o alternativă la Fuzzy Logic, adică senzor de greutate 3D care detectează automat greutatea hainelor și în funcție de aceasta ajustează consumul de resurse.
În cazul în care sunteți nevoiți să spălați noaptea atunci e dotat cu un program care vă lasă să vă odihniți liniștiți.
Pentru rufele delicate există posibilitatea setării programului manual, iar în acest fel rotirile au viteza redusă, iar temperatura e redusă. Astfel, hainele delicate ori lenjeria fină vor arăta noi mai mult timp.
Are doar 1000 rotații, iar dacă acest lucru vă deranjează atunci o alternativă ar fi ESFC8144W3EE care are 1400 rotații, dar are o capacitate de doar 8kg.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi faptul că arată bine, costul nu prea mare de achiziție, că are fiabilitate ridicată, multitudinea de programe, că nu consumă mult curent și panoul de comandă modern (cu touch).

Brandul e unul care nu are nevoie de nicio introducere întrucât unul care a introdus prima mașină de spălat automată din Japonia în anul 1957.
Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat premium care să fie la zi cu tehnologia atunci acest model ar fi o recomandare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • cristescu oana

    Vreau sa stiu daca aceasta masin usuca ! Cand am cumparato scria ca are si uscator dar se pare ca nu este nici un program care sa si usuce !

Lasă un comentariu