≡ Meniu

Sharp ESFA5101A1EN, model slim și compact

Sharp ESFA5101A1EN este o mașină de spălat rufe de la japonezii Sharp care se adresează persoanelor în căutarea unei soluții pentru spălat o cantitate moderată de haine și care să nu ocupe mult spațiu în casă. Astfel, construcția e una slim și compactă în același timp (e ideală pentru amplasarea în mobilier minimalist ori spații mici), iar capacitatea cuvei e una de 5 kilograme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și dacă vă interesează un aparat mai capabil atunci vă recomand ESFA7123A1EN care vine de la același brand, dar are o capacitate de 7 kile.
Cum arată vizual se poate vedea de alături, mai exact arată precum toate mașinile de la Sharp, că e vorba de unele premium ori ieftine.

Sharp ESFA5101A1EN, model slim și compact

Consumul de curent nu e mare întrucât aparatul are clasa A+, fiind de 0,85 kWh într-un program standard. Dacă ești interesat de clasa de eficiență la spălare atunci trebuie știut că e A.
Pentru a spăla o cantitate mică de rufe cu un consum mic de apă și curent există programul rapid de 15 minute, iar sistemul Eco-Logic poate că-ți va sări și el în ajutor.
Precum și alte modele de la brandul de față și acesta e unul care are o funcție pentru cămăși așa încât acestea să nu se șifoneze excesiv.
Pentru hainele foarte delicate există un program numit spălare manuală care spală la viteză redusă, temperaturi reduse și alți parametri reduși.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, spațiul mic care-l ocupă, că are un preț mic și sumedenia de funcții. Nu trebuie neglijată nici garanția de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult, iar în acest fel beneficiem de un aparat electrocasnic de îndelungă folosință care e asigurat pe mai mulți ani.
Contra achiziției nu sunt motive.

În final pot spune că modelul acesta se adresează persoanelor singure, celor cu o familie mică ori celora care nu spală prea mult.
Nu trebuie să aveți rețineri în ceea ce prezintă brandul, chiar dacă e vorba despre unul asiatic, întrucât face aparatură electronică și electrocasnică de cea mai bună calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu