≡ Meniu

Sharp ESFA5101W1EE, mașină de spălat Compact Slim

Sharp ESFA5101W1EE e un model ceva mai compact decât restul modelelor recent lansate și e normal să fie așa deoarece are performanțe inferioare. Orice mașină ar trebui să aibă acea funcție de încărcare la jumătate. Mai mult ca sigur că viitoarele modele vor avea un design mai plăcut dar depinde și de cât pot spăla. Mă refer la cele cu capacitate mare de spălare care au nevoie de o ușă mai mare pentru a o încărca mai ușor.

Dacă nu vă place acest mode, acest brand oferă și variante mai performante la un preț ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFA5101W1EE, mașină de spălat Compact Slim

Are încărcare de tip frontală și e bine să nu depășiți capacitatea de spălare maximă – 5kg. Pentru cei care spală des dar puțin, optați pentru funcție de încărcare la jumătate cu care se înjumătățesc resursele consumate. Ecranul său de tip LED afișează diverse informații: temperatură, centrifugare etc.

Clasa energetică e A+ care e corespunzătoare pentru un consum de 0.85 kWh într-un program standard. Numărul mare de programe și funcții reprezintă un plus pentru orice aparat deoarece are o funcționalitate mai bună (ceea ce îmbunătățește și rezultatele).

Dimensiunile sale sugerează că are o adâncime mai mică decât multe alte modele însă există variante și mai compacte. Designul e plăcut și observat că această serie oferă chiar și modele cu centrifugare mai mare ori capacitate de spălare superioare. Bineînțeles, unele caracteristici tehnice pot influența dimensiunile aparatului. Mă refer la capacitatea de încărcare sau la ce dotări are – uscător incorporat. Nu prea îmi plac uscătoarele incorproate deoarece nu uscă la fel de mult cât spală acel aparat, ci doar mai puțin.

Plusuri: arată destul de bine, încărcare la jumătate, puțin spațiu ocupat, fiabilitate, consum mic, ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFA5101W1EE e un aparat electrocasnic ideal pentru spălarea rufelor iar pentru a le usca, aveți nevoie de un alt aparat. Mă refer la un uscător de rufe însă pentru acela ar trebui să optați pentru o mașină de spălat rufe mai mare deoarece uscătoarele uscă cel puțin 6-7 kg de rufe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu