≡ Meniu

Sharp ESFA6102A2EN, model compact cu capacitate de 6kg

Pentru cei interesați de un model care să arate bine și să spele rufele într-un mod eficient recomand modelul Sharp ESFA6102A2EN. Acesta e unul dintre cele mai avansate mașini de spălat de pe piață, iar zgomotul produs de aparat nu e deloc mare întrucât la spălare e de 58 decibeli. Pentru a economisi mai multe resurse acest aparat e unul care vine cu ceva similar Fuzzy Logic numit Eco-Logic, iar această caracteristică e una care te va ajuta să economisești întrucât aparatul are senzori pentru a detecta cantitatea și necesarul de resurse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care să arate bine și să coste puțin. Dacă te deranjează că are o capacitate de doar 6 kilograme atunci trebuie știut că există modelul Sharp ESFA7123A1EN care are 7kg.

Sharp ESFA6102A2EN, model compact cu capacitate de 6kg

Faptul că e un model slim te va ajuta să inserezi aparatul acolo unde trebuie, chiar dacă spațiul e foarte mic. Că are o clasă de eficiență energetică A+ e un alt lucru cu care se laudă pe partea de caracteristici, iar din punctul meu de vedere acest model e unul care nu îți va face facturi prea mari (consumul într-un program standard fiind de 1,19 kWh).
Materialele din care e făcută sunt de foarte bună calitate, fiind vorba despre oțel și polipropilenă. Aceste materiale sunt întâlnite la toate mașinile de spălat din ziua de azi.

Pro achiziția acestui model sunt prețul mic, că arată bine, zgomotul redus, greutatea nu prea mare că vine cu multe funcții și că are multiple programe.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare, dar e făcut așa încât să nu ocupe prea mult loc.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece e un aparat care arată bine și se comportă excelent în orice tip de sarcină. Sharp e un brand de cea mai bună calitate, fiind vorba despre unul asiatic. Mai exact e unul japonez cu sediul în Osaka și se ocupă cu realizarea produselor electronice. Poate că nu aveți o prea mare încredere în brand, dar vă spun că ar trebui întrucât a cumpărat Pioneer în anul 2007, iar această achiziție i-a ajutat să progreseze.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu