≡ Meniu

Sharp ESFA6102W2EE, mașină Slim de 6kg și clasa A++

Sharp ESFA6102W2EE e disponibilă la un preț destul de bun și oferă caracteristici generale ca: capacitate de spălare de 6kg, centrifugare de 1000 RPM, A++, adâncime de 41 cm. Deci e o variantă mai îngustă de cât multe altele, dar viitorul pare să aparțină modelelor compacte cum e acesta. Cea mai compactă mașină cu încărcare frontală e cu adâncime de 39-40 cm. Variantele cu încărcare superioară au o lățime de 40 cm, deci ele ocupă cam același spațiu dar trebuie instalate diferit.

Ca și alternative sunt cele cu performanțe mai mari și nu se mai fabrică modele cu încărcare de 5 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFA6102W2EE, mașină Slim de 6kg și clasa A++

Doar din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală iar designul e destul de plăcut. Ecranul LCD e prezent și la acest model iar pe ele puteți vedea diverse opțiuni sau funcții alese. Programele pot fi selectate ușor prin intermediul butonului central și așa e la mai toate mașinile de spălat rufe. Pictogramele pot fi de folos, iar ala acesta sunt ceva mai multe detalii prezentate alături.

Rezultatele sunt foarte bune cu centrifugarea de 1000 RPM și cu un program corespunzător. Unele țesături necesită un program specific care are o centrifugare pe măsură. Clasele de eficiență sunt decente și sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului. De aceea are clasa A++ la consumul de energie și A la spălare (în funcție de capacitatea de încărcare).

Programele de spălare sunt numeroase și nu le voi enumera pe toate. La fel de interesante mi se par și funcțiile speciale ale acestui model: control al balansului, sistem detectare spumă, siguranță împotriva copiilor. Dimensiunile sale sunt decente pentru un model slim și o alegere foarte bună depinde de spațiul disponibil, dar și de cât sunteți disponibili să cheltuiți pe un nou model.

Plusuri: design compact, consum redus de energie, arată bine, e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFA6102W2EE nu e singura mașină de spălat de la acest brand care arată astfel sau are caracteristici bune. Noua generație de mașini de spălat arată excelent și oferă o eficiență energetică foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu