≡ Meniu

Sharp ESFA6103W2EE, mașină cu adâncime de 41 cm (Slim)

Sharp ESFA6103W2EE face parte dintr-o serie destul de reușită și care se adresează tuturor utilizatorilor. Această mașină de spălat rufe e mai ieftină deoarece nu s-a investit foarte mult în design exterior și tehnologii avansate. Pare să fie una dintre cele mai ieftine modele deoarece e compactă și are performanțe limitate. Chiar dacă nu are o capacitate de încărcare mare, poate spăla chiar și la jumătate cu un consum redus de resurse. Această funcție se numește Eco-Logic și am observat-o la mai multe branduri doar că denumirea poate să difere și nu e o funcție standard (nu toate mașinile o au).

Mașina de spălat de jos nu costă mult, motiv pentru care o puteți achiziționa fără probleme, deci nu mai trebuie să alegeți ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFA6103W2EE, mașină cu adâncime de 41 cm (Slim)

E un model cu încărcare frontală, iar acest aspect e evident din poza de sus. Panoul de contro le destul de simplificat, iar timpul rămas poate fi observat pe ecranul LED (așa e la toate). Totuși, cele cu ecran LCD pot afișa mai multe informații dar depinde de cât de scumpă și avansată este mașina.

Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt: centrifugare de 1000 RPM, clasă energetică A++ și capacitate de încărcare de 6kg. la spălare mașina are clasa A și acestea sunt oferite în funcție de performanțele sale. În acest caz se referă la capacitate de spălare care poate fi mai bună dar nu toți caută o mașină mai mare. Întotdeauna mașinile mari spală mult, iar aceasta e una de tip Slim. Sunt multe astfel de mașini pe piață dar nu toate sunt la fel de fiabile și eficiente.

Are aceleași funcții ca și restul mașinilor: detectare spumă, blocare butoane și programare pornire. Dimensiunile sunt importante dacă nu prea aveți unde să o puneți sau poate că vechea mașină ocupa prea mult spațiu.

Plusuri: design compact, arată bine, are suficient programe de spălare, consumă puține resurse, ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Sharp ESFA6103W2EE nu se compară cu orice mașină de spălat și sunt destul de multe modele ieftine care concurează cu ea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu