≡ Meniu

Sharp ESFA7103A1EN, model family de 7 kg

Sharp ESFA7103A1EN e o mașină de spălat rufe destinată familiilor deoarece are o capacitate de încărcare mare. Chiar dacă poți să o încarci cu 7 kilograme de rufe, consumul de curent e unul minimal clasa A+.
Deoarece are Eco-Logic, adică acel sistem similar Fuzzy Logic care ajută la realizarea unor mari economii de curent și resurse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și care e realizat din materiale de calitate. Mai exact e făcut din oțel (tamburul) și polipropilenă (cuva).
În cazul în care doriți să vedeți cum se prezintă vizual atunci din imaginea alăturată se poate vedea acest lucru.

Sharp ESFA7103A1EN, model family de 7 kg

Pe partea de specificații acest model e unul care se remarcă prin faptul că are o capacitate mare de 7 kilograme, 1000 rotații viteză de centrifugare. (Faptul că are multe rotații te ajută în sensul că hainele sunt spălate mai bine, iar la final sunt mai stoarse.) Clasa de eficiență energetică e un lucru foarte important la electrocasnicele din ziua de azi întrucât toată aparatura consumă curent.
Zgomotul aparatului e unul redus deoarece e are un design mai special care ajută la reducerea vibrațiilor. În acest fel se obține un nivel de zgomot de 58 decibeli la spălare.
Dacă aveți bebeluși atunci trebuie știut că acest aparat vine și cu funcții anti alergii care te vor ajuta să-i ții sănătoși.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are un număr mare de programe (printre care se numără și cel rapid de 15 minute) și că are sistemul Eco Logic.
Contra ar fi că nu are Eco Bubble, dar are program Eco care te ajută la o spălare destul de ok zic eu.

Deci, dcă te interesează un model de mașină de spălat care să nu coste mult și care să vină de la un brand de top atunci îți reocomand acest model. Sharp nu e prea cunoscut în România pentru mașinile sale de spălat, dar face niște mașini de top. Brandul e unul din Japonia și știm cu toții că aparatele făcute de japonezi sunt de o calitate foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu