≡ Meniu

Sharp ESFA7103W1EE, mașină cu sistem Eco Logic

Modelul Sharp ESFA7103W1EE e o mașină de spălat destul de bună deoarece oferă caracteristici destul de bune pentru acest buget. Bineînțeles, tehnologiile sunt la fel de importante deoarece ele fac ca mașina să devină mai competitivă. Orice model mai nou trebuie să ofere ceva special: tehnologii noi, consum redus, capacitatea mare de spălare ori un design plăcut. Dacă vi se pare că e de ajuns pentru voi atunci nu văd de ce nu optați pentru aceasta.

Alternativele sunt multe în acest buget deoarece cam toți producătorii oferă variante mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFA7103W1EE, mașină cu sistem Eco Logic

O mașină de spălat rufe ca cea de sus are încărcare maximă de 7 kg dar se pot spăla rufe la jumătate cu Eco Logic. Chiar și centrifugarea e importantă la o mașină iar la aceasta e decentă astfel că rufele se storc destul de bine pentru a fi puse la uscat ori într-un uscător. Consumul e undeva la 1.19 kWh și de aceea are și clasa A+.

Programele sunt multe și de aceea are și . Ca și funcții, se poate ajusta temperatura ori/și centrifugarea, are autodiagnosticare, sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție anti-inundații, sistem eco-logic. Pe partea de design se poate observa că are un finisaj alb, pompă cu filtru, capac superior detașabil, picioare ajustabile și altele.

Nivelul de zgomot diferă în funcție de centrifugarea aleasă ori de etapa programului de spălare. Aceasta e realizată din materiale de bună calitate și e normal să fie așa deoarece e un brand destul de popular. Un model de la acest producător trebuie să fie fiabil dar și performant pentru a putea concura pe această piață.

Plusuri: poate fi încărcată la jumătate, panou de control decent, design plăcut, fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă nu are cea mai bună clasă de eficiență energetică, Sharp ESFA7103W1EE tot impresionează la capitolul consum dar și la partea de spălare. Alături de aceasta se poate lua un uscător de rufe, însă doar dacă aveți un buget mai mare și vreți să câștigați timp ori poate că nu aveți spațiu pentru a le usca.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu