≡ Meniu

Sharp ESFA7123A1EN, mașină japoneză clasa A+

Sharp ESFA7123A1EN este o mașină de spălat rufe cu clasa de eficiență energetică A+ și o capacitate de stocare de 7 kilograme. Datorită capacități mari acest model e unul perfect pentru o familie.
Modelul acesta e unul cu încărcare frontală care e silențios deoarece are un nivel de zgomot la spălare de 58 decibeli.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are clasă de eficiență energetică A+ și eficiență la spălare A.
Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate am pus alături o imagine cu mașina din articol.

Sharp ESFA7123A1EN, mașină japoneză clasa A+

Poate spăla până la 7 kilograme de rufe cu un consum minim de curent și apă. Acest lucru e datorat în parte și existenței programului rapid de 15 minute. Programul e unul pentru atunci când spălați o cantitate redusă de haine.
Centrifugarea e una destul de bună întrucât e la 1200 rotații, iar avantajul a mai multor rotații e faptul că hainele sunt spălate și stoarse mai bine.
Consumul de curent e unul minim deoarece într-un program standard e de 1,19 kWh, motiv pentru care are clasa A+ de eficiență energetică.
Electrocasnicul e realizat din materiale de foarte bună calitate, mai exact tamburul e făcut din oțel, iar cuva e din ceva plastic, mai exact polipropilenă.
Are numeroase programe, printre care se numără unul pentru cămăși care previne șifonarea excesivă. Numeroase mașini de genul nu au așa ceva și cred că sunteți încântat că acesta are.

Pro achiziția acestui model ar fi faptul că are un excelent raport între preț și calitate, că are o garanție ok, că vine de la un brand de top și consumul mic de resurse (apă și curent).
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic (acel program de detectare automată a cantității de rufe), dar poate că sistemul Eco Logic poate să-l înlocuiască.

Deci, dacă te interesează un aparat cu care poți spăla rufele tale și ale familiei tale cu un consum redus de resurse atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Oarecum modelul acesta e unul asemănător generației noi de la Arctic deoarece aparatul are un design făcut ața încât să reducă vibrațiile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu