≡ Meniu

Sharp ESFB7144A2EN, model cu sistem Eco Logic și 7kg

În cazul în care ești interesat de o mașină de spălat rufe care să aibă o capacitate de 7kg și care să fie eficientă îți recomand modelul Sharp ESFB7144A2EN.
Având 14 programe și program rapid de 15 minute vei putea spăla foarte multe tipuri de țesături cu ea. Programul rapid e pentru haine nu prea murdare, și cu acest program o să vedeți că o să economisiți foarte mult curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic de la japonezii Sharp. Știm cu toții că aceștia fac aparatură de cea mai bună calitate. Din imagine poți vedea că e un aparat cu ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații, cum ar fi timpul rămas etc.

Sharp ESFB7144A2EN, model cu sistem Eco Logic și 7kg

Mașina vine cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme care te va ajuta să speli o cantitate foarte mare de haine. E un model foarte fiabil deoarece e realizat din materiale de calitate cum ar fi polipropilenă și oțel inoxidabil. În cazul în care consideri că nu are o capacitate prea mare îți recomand Sharp ESFC8144A3EN care are 8 kilograme.
Nici nu are un nivel de zgomot prea mare așa încât să nu deranjeze în caz că spălați seara. Evident că la centrifugare are un nivel de zgomot ceva mai crescut, dar suportabil.
Are o viteză de centrifugare de 1400 rotații, iar acest lucru înseamnă în principal că aparatul o să stoarcă bine rufele, lucru care va ajuta la o uscare mai rapidă.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că vine de la brandul Sharp, costul de achiziție nu prea mare, multitudinea de funcții, eficiența energetică și capacitatea mare.
Contra ar fi că nu are o capacitate și mai mare, dar asta s-ar fi tradus într-un preț mai mare.

De final pot spune că modelul acesta se adresează celora care nu vor să spele de mai multe ori pe zi și care vor să facă economii mari de curent.
În cazul în care aveți reticențe în a cumpăra ceva de la brandul acesta trebuie să vă spun că e vorba despre unul din Japonia care a făcut prima mașină de spălat automată pentru țara lor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu