Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp ESFB7144W3EE, mașină de spălat cu Eco-Logic

Sharp ESFB7144W3EE e o mașină de spălat rufe cu program special pentru hăinuțele celui mic, program pentru cămăși, spală maxim 7 kg de rufe, clasă energetică A+++, ecran cu LED, design care reduse din vibrații, Eco Logic, cuvă specială etc. Deci putem spune că o mașină de spălat nouă oferă doar avantaje și poate înlocui aproape orice model mai vechi. Designul e destul de reușit și se poate observa ușor panoul de control cu afișaj digital dar și ușa care e mai mare. E foarte important ca o mașină performantă să aibă o ușă mai mare deoarece ușurează încărcarea ei.

Cam toate mașinile de spălat noi costă peste 1000 de lei, însă trebuie să luăm în calcul doar cele care au un consum redus de energie deoarece e un aparat de folosință îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFB7144W3EE, mașină de spălat cu Eco-Logic

Încărcare se face prin față cum se poate observa și în poza de mai sus, dar există modele cu lățime de 40 cm care pot fi încărcate prin partea de sus. Nu-mi plac acele modele deoarece nu oferă nimic special și nici nu arată la fel de bine. Aceasta spală destul de mult însă cantitatea diferă în funcție de programul ales. La fel, pot spune și de spre centrifugare ori consumul de energie… sunt variabile. Totuși, acest aspect e valabil la toate mașinile de spălat și mă gândesc că știți asta că doar ați mai avut un așa aparat.

Nu putea fi foarte compactă deoarece are performanțe ridicate, dar nu e nici foarte mare – adâncime de 52 cm. Dacă sunteți în căutarea unui aparat similar (încărcare frontală) dar care să nu ocupe mult spațiu din cameră, modele de tip Slim sunt cele care vă interesează. Bineînțeles, acele modele nu pot spăla foarte mult sau să stoarcă la fel de bine.

Plusuri: multe programe de spălare, clasă energetică foarte bună, centrifugare decentă, aspect plăcut și altele.
Minusuri: nu sunt.

Sharp ESFB7144W3EE impresionează la un astfel de buget și nu orice brand oferă astfel de soluții. În opinia mea, nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri deoarece stocul e limitat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu